English version of this page

Hvorfor velge statsvitenskap

Bildet kan inneholde: mennesker, fotografi, ungdom, moro, arkitektur.

Som ph.d. kandidat ved Institutt for statsvitenskap vil du bli del av det fremste statsvitenskapelige miljøet i Norge, med ledende forskere og erfarne veiledere innenfor alle fagets retninger: internasjonal politikk, sammenlignende politikk, politisk teori og offentlig politikk og administrasjon.

Forsknings- og prosjektaktivitet

Her kan du finne mer informasjon om den varierte forsknings- og prosjektaktiviteten på instituttet. Instituttet har ansvar for en rekke studieprogrammer på bachelor-, master- og etter- og videreutdanningsnivå. Den omfattende undervisningsaktiviteten på instituttet bidrar til et levende fagmiljø i tillegg til å gi svært gode muligheter til å få relevant undervisningserfaring. 

Godt samhold og stor faglig aktivitet

Instituttets faglige bredde gir gode muligheter til å trekke på og å bidra til både en spesialisert litteratur og til statsvitenskapen generelt. Du vil være del av et stort miljø med ph.d.-kandidater, som kjennetegnes av godt samhold og stor faglig aktivitet. Gjennom arenaer som instituttets forskningsseminarer legges det også til rette for at våre ph.d.-kandidater kan få erfaring med å presentere og få tilbakemeldinger på egne arbeider.

Oppbygging og struktur

Publisert 29. okt. 2019 14:26 - Sist endret 29. jan. 2020 14:23