Aktuelle saker

Bildet kan inneholde: halskjede, ansikt, hår, øyenbryn, hake.
Publisert 22. sep. 2020 16:15

De lærer å sette dagsorden, sette grenser, men også å by på seg selv foran kameraet. I oktober arrangerer SV-fakultetet for tredje år på rad medietreningskurs i forskningskommunikasjon. Faglig ansvarlig, psykologiprofessor Bente Træen, har mange års erfaring å dele med kursdeltakerne.

Publisert 17. sep. 2020 11:15

UiO:Livsvitenskap finansierer konvergensmiljø – tverrfaglige forskningsgrupper som jobber med store samfunnsutfordringer innen livsvitenskap relatert til helse og miljø/bærekraft. I november kommer en ny utlysning av konvergensmiljø III.

Bildet kan inneholde: fontene, vann, himmel, vannfunksjon, dagtid.
Publisert 11. sep. 2020 17:50

Universitetet i Oslo fikk i uke 36 og 37 beskjed om seks tilfeller av koronasmitte hos henholdsvis fire studenter og to ansatte som har oppholdt seg på campus.

Publisert 27. aug. 2020 11:58

I dag ble det kjent hvem som får bærekraftprisen for beste masteroppgaver 2020. Prisen går til fire studenter som har gjort en skjønnlitterær analyse av forholdet mellom individ og samfunn, utviklet et nytt materiale til bruk i solceller, og studert skolestreikene for klima.