Aktuelle saker

Publisert 4. mai 2020 23:20

Kunnskapsdepartementet ber universiteter og høgskoler øke utdanningstilbudet. UiO vil tilby 336 ekstra studieplasser og 110 nye stipendiatstillinger.  MN-fakultetet står for 80 av de foreslåtte stipendiatstillingene.

Kvinne som tar selfie, brunt hår og briller.
Publisert 27. mars 2020 10:13

Mange jobber konsentrert og fint uten barn i huset, mens andre må omfavne det å ha barn hjemme samtidig som de skal få unna arbeidsoppgaver. Her ved: Aashild Ramberg. Les hvordan fem SV-ansatte har det på sitt hjemmekontor i disse koronatider.

Trine Waaktaar portrett
Publisert 27. mars 2020 10:12

SV- fakultetet blir med i det tverrfaglige Honours-programmet sammen med mat.nat og HF. Hvert fakultet skal ha ti studieplasser i denne prestisjetunge bachelor-en.

Bildet kan inneholde: jobb, typing, skriveinstrument tilbehør, hånd, læring.
Publisert 8. mars 2020 21:23

Tidsskriftpakkene fra PsycARTICLES og ProQuest Health Research Premium Collection er ikke lenger tilgjengelige etter 1.mars 2020. Ved UiO og OuS har vi hatt tilgang til disse tidsskriftpakkene gjennom Helsebiblioteket.  Oppdatering pr 23. mars: Få tak i artikler med "Get it now"