Aktuelle saker

Bildet kan inneholde: jobb, typing, skriveinstrument tilbehør, hånd, læring.
Publisert 8. mars 2020 21:23

Tidsskriftpakkene fra PsycARTICLES og ProQuest Health Research Premium Collection er ikke lenger tilgjengelige etter 1.mars 2020. Ved UiO og OuS har vi hatt tilgang til disse tidsskriftpakkene gjennom Helsebiblioteket.  Oppdatering pr 23. mars: Få tak i artikler med "Get it now"

Bildet kan inneholde: begivenhet, dress, business.
Publisert 6. mars 2020 17:20

- Vi må sikre kvinner i rekrutteringsstillinger optimale muligheter til å utvikle sine talenter og bygge kompetanse, sier professor ved Institutt for psykologi, Kristine Beate Walhovd. Hun er en av flere kvinner på SV- fakultetet, som er opptatt av bedre kjønnsbalanse.

Fikk motivasjonshjelp: Thomas Wolfers og Ziada Ayorech takker UiOs Master Class-satsing for motivasjon og støtte til å søke om stipend.
Publisert 5. mars 2020 09:15

Thomas Wolfers fra Nederland og Ziada Ayorech fra Kanada er begge tildelt det høythengende Marie-Curie stipendet som gjør det mulig å jobbe i to år som seniorforskere ved Psykologisk institutt (PSI).

Published Feb. 3, 2020 12:02 PM

UiO:Energy will fund a number of summer research projects within sustainable energy for students. The projects must be carried out between April and October 2020. All students currently enrolled in their last year of a bachelor program, in a master program or relevant professional degree program at the University of Oslo are eligible to apply.  The students selected for summer research projects will each receive a stipend of NOK 40 000.