Bildet kan inneholde: tildele, begivenhet, samfunnet, fagbrev.
Publisert 18. des. 2019 15:54

Årest undervisningspris går i år til Merete Glenne Øie.

Bildet kan inneholde: begivenhet, turistattraksjon, design.
Publisert 16. des. 2019 11:22

Årets PhD-priser for beste poster og beste artikkel gikk i år til stipendiat Magnus Nordmo og stipendiat Thomas Haarklau Kleppestø.

Bildet kan inneholde: tartan, standing, design, tekstil.
Publisert 13. des. 2019 15:18

Formidlingsprisen gikk i år til Athanasia Monika Mowinckel, Siri Graff Leknes, Christian Krog Tamnes og Lars Tjelta Westlye for deres bidrag på Sosiale medier.

Bildet kan inneholde: medisinsk utstyr, beregnet tomografi, medisinsk, radiologi, medisinsk bildebehandling.
Publisert 17. juni 2019 13:00

Anders Jahres medisinske pris for yngre forskere er på 400 000 kroner og deles i år mellom førsteamanuensis Lars Tjelta Westlye ved Psykologisk institutt, Universitetet i Oslo og førsteamanuensis Jenny Mjösberg fra Karolinska Institutet, Stockholm. Hovedprisen på én million kroner går til professor Carl-Henrik Heldin fra Universitetet i Uppsala.