Publisert 4. okt. 2018 08:12

- Foreldre, skole og venner har stor betydning i livene våre, men de bestemmer ikke hvem vi er. I bunn og grunn ville vi vært de samme om vi hadde blitt adoptert bort ved fødselen, sier Robert Plomin.

Professor Siri Leknes og førsteamanuens II, Lars Tjelta Westlye, har mottatt hvert sitt gjeve stipend fra Det europeiske forskningsrådet.
Publisert 6. aug. 2018 13:52

Professor Siri Leknes og førsteamanuensis II, Lars Tjelta Westlye, har mottatt hvert sitt prestisjefulle Starting Grant fra Det europeiske forskningsrådet.

Førsteamanuensis Inger Skjelsbæk (nr. 3 f.v.) sammen med valgkomiteen og prisvinneren for beste artikkel fra unge forskere, Torgeir Moberget (t.h.), som disputerte ved PSI i 2015
Publisert 5. juni 2018 15:39

En faglig komité oppnevnt av Fulbright Alumni Association Norway (FAAN) har besluttet å tildele Inger Skjelsbæk prisen for beste forskningsartikkel 2018.

Det hele begynte på PSI, da profesjonsstudentene Vilde Vollestad og Joakim Coleman Ebeltoft fikk idéen til POFU.
Publisert 23. mars 2018 10:46

Psykologistudentenes opplysningsarbeid for unge (POFU) fikk nylig tre øremerkede millioner fra Helse- og omsorgskomiteen, for å drive forebyggingsarbeid i ungdomsskolene.

Studentrevyen "Stilleleken" lages av Revygruppen Morrari. Foto: Rune Braaten
Publisert 22. mars 2018 12:56

Revygruppa Morrari har levert nok en forestilling med vidd og humor, skriver Guro Øiestad. ”Stilleleken” ble vist lørdag 17.mars for fullsatt sal, jubel og stående applaus.