Aktuelle saker

• inger-skjelsbaek-foto-jorgen-carling-prio Valgt til vara i Nobelkomiteen 14. des. 2017 12:30

Stortinget har valgt Inger Skjelsbæk til varamedlem i Den norske Nobelkomiteen. Nominasjonen kom fra Sosialistisk Venstreparti.

• logo_spark_norway Første utlysning for UiOs nye innovasjonsprogram SPARK Norway 7. des. 2017 10:00

SPARK Norway er et toårig innovasjonsprogram for å videreutvikle ideer fra helserelatert livsvitenskap, slik at de kommer pasienter og samfunn til gode. Forskere ved UiO og forskergrupper ved OUS eller Ahus med UiO-tilknytning kan søke UiO:Livsvitenskap om å bli tatt opp i programmet.

• kristine-rene-anders-erc-cog Kristine Walhovd får Consolidator Grant 4. des. 2017 09:42

Professoren høster sitt andre prestisjestipend fra EU. I Norge har bare fem personer klart dette før og en av dem er også fra PSI.

• vaagaavite_psi Derfor elsker vi søte dyr 9. nov. 2017 16:56

- Omsorgsbehovet i oss vekkes til live av søte dyr. Følelsene er faktisk like sterke hos noen som å se en far bli gjenforent med datteren sin etter lang tid, sier Kamilla Knutsen Steinnes ved Psykologisk institutt og vinner av årets Våg å Vite-pris i kategorien psykologi.

• margrethe-seeger-halvorsen-1 Ho skal losa klinikkdrifta på psykologi inn i trygt farvatn 5. nov. 2017 15:18

No opnar klinikkdrifta på Psykologisk institutt igjen. – Både studentar og klientar vil merka nokre endringar, seier overordna klinikkleiar, Margrethe Seeger Halvorsen.