I media

Publisert 24. jan. 2022 08:45

I 2014 ble fem år gamle Anna Odelia Thunold (12) påkjørt i skibakken og fikk en skade på hjernen. Først da hun og familien ble med på CICI-studien (The Child in Context Intervention) i regi av Sunnaas sykehus, seks år etter ulykken, fikk de hjelp til å lære å leve med skadene.

Publisert 24. jan. 2022 08:15

Går det mest i misjonærstillingen eller piffer nordmenn opp sexlivet med både sexleketøy og gruppesex? Ny undersøkelse gir svar.

Publisert 6. jan. 2022 14:56

Nyttårsaften er i morgen, og mange er godt i gang med å stelle til en feiring. Da gjerne med noe ekstra godt i glasset. Men dette blir andre år vi feirer nyttår med nedstengning, restriksjoner og tiltak.

Publisert 6. jan. 2022 14:49

Anne Lene var så langt nede at hun vurderte å gjøre slutt på alt. Redningen kom fra uventet hold. Da hun begynte med hest og ridning, fikk hun en helt annen livskvalitet.

Publisert 6. jan. 2022 13:57

Ved Psykologisk institutt på Universitetet i Oslo viser førsteamanuensis og psykologspesialist Sverre Urnes Johnson forståelse for hvordan Sondre Skandsen opplever koronatiltakene.

Publisert 16. des. 2021 15:45

Norges første koronabibliotek skal gi en oversikt over forskningsbasert kunnskap rundt psykososiale forhold og sårbare grupper ved pandemi.

Publisert 16. des. 2021 15:04

Kulturen har spilt en stor rolle for skandalene i noen av våre viktigste samfunnsinstitusjoner. Det er en kultur som ofte havner i en blindsone når organisasjoner skal utvikles.