I media

Publisert 19. nov. 2021 12:31

Vi trenger mer kunnskap om hvorfor menn har så dårlig helse, men det er i dag lite forskning som er spesielt rettet mot menn.

Publisert 18. nov. 2021 16:53

Det videre innholdet i Andreassens rapport og femåringens journal gjør at vi ber en av landets fremste eksperter på barn og traumer lese utdrag

Publisert 18. nov. 2021 15:44

Hvorfor er alle forkjølet om dagen? Hvorfor øker koronasmitten nok en gang? Blir det lockdown igjen og må skolebarna våre tilbake til hjemmeskole? Spørsmålene de står i kø i dagens spørretime i Ekko.

Publisert 12. nov. 2021 11:08

Foreningen av sjelens lengsel og kroppens begjær er noe de fleste streber etter, uten å få det til. Er det sånn at psykologiske begreper og tankesett ikke kan romme kjærlighetens vesen, spør Siri Gullestad.

Publisert 11. nov. 2021 15:51

Vi skal inn i terapeutens rom. Det er Schizofrenidager i Stavanger denne uken her og et av temaene handler om terapeuten og hva som skjer i dette rommet.

Publisert 8. nov. 2021 12:53

I en dunkel kjeller i Oslo jobber frisør Camilla for å gi menn selvtilliten tilbake. Christian Sørensen (39) fikk måne da han bikka 30 år. Når han går ut av frisørsalongen, er det med hår på hodet.

Publisert 5. nov. 2021 17:48

Lykke ligger mellom ørene, sier lykkeforskerne Ragnhild Bang Nes og Espen Røysamb. Det finnes helt konkrete ting du kan gjøre for å få mer av den i livet ditt - og øvelser som gir lykke.

Publisert 2. nov. 2021 08:15

Etter tre år står gåten om Anne-Elisabeth Hagens forsvinning uten svar. Her forteller venninna Liv Engom om savnet og håpet. Tom Hagens venner forteller om den tøffe perioden som mistenkt for drap på kona. Politiet har fortsatt tro på at de skal klare å løse mysteriet. Jakten på falske identiteter er hovedsporet de jobber med nå.

Publisert 25. okt. 2021 13:06

At barnet ditt utvikler en spiseforstyrrelse er noe av det vanskeligste mest krevende en forelder kan oppleve. Foreldre med psykisk psyke barn kjenner ofte skyldfølelse og lurer på om det er noe de kunne gjort for å forhindre sykdommen.

Publisert 21. okt. 2021 17:03

Mye tyder på at mange ble utsatt for vold og overgrep i hjemmet i koronatida. Nasjonalt kunnskapssenter for vold og traumatisk stress er i gang med en ny undersøkelse der forskerne skal måle omfanget.