English version of this page

Forskningsarrangementer

I tillegg til Økonomisk institutt sine egne arrangementer under finner dere en webinarserie om Covid 19 og norsk økonomi på  Oslo Macro Group sin hjemmeside. Webinarserien arrangeres i samarbeid mellom BI, NHH, NMBU, NTNU, Oslomet, UiB, UiO, UiS og tidsskriftet Samfunnsøkonomen.

Kommende 5 dager

i dag mai
Photo of Alessandro Lizzeri
Tid og sted: 28. mai 2020 14:3015:45, Zoom webinar

Department webinar. Alessandro Lizzeri is a Professor at NYU Stern. He will present the paper: "Rules and Commitment in Communication: an Experimental Analysis". Coauthored by Guillaume Frechette and Jacopo Perego.

Flere kommende arrangementer

Bilde av forsiden av rapporten
Tid og sted: 3. juni 2020 08:0009:30, Zoom

Økonomisk institutt inviterer til webinar med debatt om økonomiske tiltak i koronakrisens tid.

Photo of Bjørn Gjerde Johansen
Tid og sted: 5. juni 2020 12:3013:30, Zoom webinar

Department webinar. Bjørn Gjerde Johansen is a PhD candidate at the University of Oslo. He will present the paper: "Portfolio Complementarities and Electric Vehicle Adoption". Coauthored by Anders Munk-Nielsen.

Photo of Cecile Gaubert
Tid og sted: 10. juni 2020 18:0019:15, Zoom webinar

Department webinar. Cecile Gaubert is an Assistant Professor at the University of California. She will present the paper: "Place-Based Redistribution". Coauthored by Pat Kline and Danny Yagan.

Photo of Kirill Borusyak
Tid og sted: 18. juni 2020 14:1515:30, Zoom webinar

Department webinar. Kirill Borusyak is an Assistant Professor at the University College London (UCL). He will present the paper: "Non-Random Exposure to Natural Experiments: Theory and Applications". Coauthored by Peter Hull.