English version of this page

Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• illustrajonsbilde-sak---kalle-(002) Verden med virus: Reiser spørsmål om globalisering og inntekt 19. mars 2020 14:22

- Når pandemien er forbi, kommer det nok en diskusjon om hvordan vi skal tilnærme oss de internasjonale markedene, og om inntektene våre skal knyttes så tett til bedriften vi jobber i, sier Kalle Moene. Professoren i samfunnsøkonomi har i en årrekke forsket på spenningene mellom den norske likhetsmodellen og internasjonal økonomi.

• undervisning-medstudenter660 Raskt kontroll på undervisningen 18. mars 2020 14:19

- Allerede mandag - fire dager før universitetene ble stengt - begynte jeg å forberede digital undervisning. Du kan si at jeg så det komme, sier professor ved Økonomisk institutt Karen Helene Ulltveit-Moe.