Aktuelle saker

• Arbeidsgiver interagerer med arbeidstaker via skjerm. Flest antropologer utafor akademia 8. sep. 2021 11:00

Antropologistudenter eksponeres for arbeidslivet gjennom internships i masterprogrammet.

• Bildet kan inneholde: gest, gjøre, plakat, begivenhet, logo. Har du fått med deg podkasten "Sofie kupper Norge"? 3. sep. 2021 12:59

Universitetet i Oslo har denne uken lansert en ny podkast: "Sofie kupper Norge", der komiker Sofie Frøysa, skal lage en oppskrift på hvordan hun kan kuppe makta og bli diktator i Norge.

• Bildet kan inneholde: person, hår, hode, leppe, smil. Innovasjon: Handler om endring 31. aug. 2021 14:10

Innovasjonsprisen 2021 går til Karen Helene Ulltveit-Moe. Økonomen nøyer seg ikke med å være en av landets ledende eksperter på hva som fremmer innovasjon, hun vil også sjøl tenke nytt.

• Bidragslysning (Call for papers) 31. aug. 2021 14:02

Institutt for statsvitenskap inviterer nå til innsending av abstracts i forbindelse med den trettiende nordiske kommuneforskerkonferansen, NORKOM 2021.

• Bokser på renovasjonsstasjonen. På feltarbeid igjen 31. aug. 2021 13:18

Sarah Mahoney er blant de få antropologistudentene som har dratt på feltarbeid som normalt under pandemien. - Vi må ikke ta like mye hensyn til covid her i landsbyen som i Tokyo, sier hun.

• husbyopptoyene Ny rapport om lokalpolitikeres erfaring med trusler og trakassering 30. aug. 2021 22:29

Her finner du en ny forskningsrapport som ser på norske lokalpolitikeres erfaringer med trusler, hatytringer og plagsomme henvendelser.