Forsknings­arrangementer

Kommende 5 dager

i dag sep.
Bildet kan inneholde: kvinne, hår, smil.
Tid og sted: 29. sep. 2020 15:0018:00, Zoom

Master i psykologi Samira Aminihajibashi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d:

Individual differences in tonic and phasic pupillary indices of cognitive abilities: Preliminary evidence for a task- and state-specific account

Bildet kan inneholde: dingser, teknologi, elektronisk apparat, mobiltelefon, øre.
Tid og sted: 29. sep. 2020 16:3019:00, Litteraturhuset

Danmark er blitt farget rødt. Derfor får vi dessverre ikke besøk av Karen Waltorp som planlagt tirsdag 29.9. Heldigvis har to dyktige antropologer tatt invitasjonen vår på strak arm. Vi har dermed fortsatt en spennende kveld i Litteraturhuset foran oss med innlegg fra Ingrid Tolstad (OsloMET) og Gudrun Rudningen (UiO). Etter innlegg og diskusjon blir det lett servering. Vi gleder oss til begivenheten og håper å se deg!

30 sep.
Bildet kan inneholde: person, hår, frisyre, hake, portrett.
Tid og sted: 30. sep. 2020 12:15, Zoom

Cand. polit. Nora Gotaas ved Sosialantropologisk institutt og By- og regionforskningsinstituttet NIBR ved OsloMet vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: "Takk for tilliten" Gjensidighet, transformasjon og rituell grammatikk i selvorganiserte selvhjelpsgrupper.

02 okt.
Image may contain: Person, Hair, Face, Chin, Forehead.
Tid og sted: 2. okt. 2020 16:0019:00, In Zoom

Master of Economic Theory and Econometrics Herman Kruse at Department of Economics will defend the thesis "Household Retirement Decisions" for the PhD degree.

Flere kommende arrangementer

Photo of Torfinn Harding
Tid og sted: 5. okt. 2020 12:3013:30, Room ES 1047, Eilert Sundts hus and Zoom

ESOP seminar. Torfinn Harding is Associate professor of Economics at Norwegian School of Economics. He will present the paper: "Commodity Prices and Robust Environmental Regulation: Evidence from Deforestation in Brazil".

Image may contain: Person, Face, Hair, Facial expression, Smile.
Tid og sted: 7. okt. 2020 14:1516:00, Zoom

The Departmental Seminar Series features Catherine Alexander, Professor of Anthropology at the University of Durham.

Tid og sted: 7. okt. 2020 17:3019:00, online

Online seminar with Mary Sarotte, Marie-Josée and Henry R. Kravis Distinguished Professor of Historical Studies, Henry A. Kissinger Center for Global Affairs, Johns Hopkins School of Advanced International Studies

Tid og sted: 8. okt. 2020 14:1515:30, 847
Image may contain: Person, Hair, Face, Hairstyle, Eyebrow.
Tid og sted: 8. okt. 2020 14:1517:00, in Zoom

M.Phil. in Economics Ingrid Cathrine Hjort at Department of Economics will defend her thesis "Second-Best Approaches to Regulate Emissions" for the PhD degree.