Disputaser

En disputas er et åpent arrangement hvor en kandidat presenterer og forsvarer sin ferdige doktorgradsavhandling foran en fagkomite for å oppnå en doktorgrad.

Kommende 5 dager

i dag sep.
Bildet kan inneholde: person, klær, hår, kinn, leppe.
Tid og sted: 30. sep. 2022 10:1515:00, Auditorium 2, Eilert Sundts Hus, Blindern

M.Phil Charline Kopf ved Sosialantropologisk institutt vil forsvare sin avhandling for graden ph.d: Dakar-Bamako: Waiting for a train ride back to the future

Bildet kan inneholde: kinn, øyenbryn, øye, nakke, øyevipper.
Tid og sted: 30. sep. 2022 10:3014:00, Auditorium 3, ZEB-bygningen

Master i sosiologi Natalia Moen-Larsen vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Brothers and Barbarians: The social construction of ‘refugees’ in Russian newspapers, 2014–2015

Bildet kan inneholde: dame, hår, smil.
Tid og sted: 30. sep. 2022 12:1515:00, Forsamlingssalen på Psykologisk institutt

Cand. Psychol. Kristianne Stigsdatter Ovenstad vil forsvare sin avhandling for graden Ph.D:

Youths’ Alliance, Involvement Behaviors, and Therapists’ Alliance-building: A Process-Outcome Study of Youths Receiving Trauma-Focused Cognitive Behavioral Therapy.

Image may contain: Person, Forehead, Nose, Face, Cheek.
Tid og sted: 30. sep. 2022 14:15, Aud. 3, Eilert Sundt's building

M.Phil. in Economics Tora Kjærnes Knutsen at Department of Economics will defend the thesis "Three essays in empirical labor and political economics" for the Ph.D degree.

Flere kommende disputaser

Portrait of Trym Nohr Fjørtoft
Tid og sted: 7. okt. 2022 10:1516:00, Eilert Sundts Hus, Auditorium 7 (Trygve Haavelmos)

Master in Political Science Trym Nohr Fjørtoft at ARENA Centre for European Studies and the Department of Political Science will be defending his dissertation: Borders of Technocracy. Expertise, democracy, and the legitimacy of unelected bodies.

Bildet kan inneholde: person, klær, panne, nese, kinn.

Master in Political Science Trym Nohr Fjørtoft will be defending his dissertation: Borders of Technocracy. Expertise, democracy, and the legitimacy of unelected bodies.

Bildet kan inneholde: panne, kinn, smil, øyenbryn, kjeve.
Tid og sted: 7. okt. 2022 10:3014:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Master of Sociology Katarina Mozetic will be defending her dissertation for the degree of Ph.D. (philosophiae doctor) at the Department of Sociology and Human Geography.

What works for them: Highly educated refugees’ perceptions of labour market participation in Oslo, Malmö and Munich

Bildet kan inneholde: person, panne, smil, hake, øyenbryn.
Tid og sted: 10. okt. 2022 10:3014:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Master i sosiologi Rojan Tordhol Ezzati vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Debating diversity, affirming unity: Contestations over we-hood in post-terror Norway

Bildet kan inneholde: dame, hår, smil.
Tid og sted: 13. okt. 2022 12:1515:00, Forsamlingssalen på Psykologisk institutt

Cand. Psychol. Margrethe Collier Høegh vil forsvare sin avhandling for graden Ph.D:

Affective lability in psychosis spectrum disorders: characteristics and correlates.