Disputaser

En disputas er et åpent arrangement hvor en kandidat presenterer og forsvarer sin ferdige doktorgradsavhandling foran en fagkomite for å oppnå en doktorgrad.

Kommende 5 dager

i dag aug.
Ola Røed Bilgrei
Tid og sted: 22. aug. 2019 10:3014:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Master i sosiologi Ola Røed Bilgrei vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Drugs and Community on the Internet - A Study of Drug Trends, Risk Management and Trust in Online Drug Communities

Flere kommende disputaser

Bildet kan inneholde: ansikt, hår, panne, hake, øyenbryn.
Tid og sted: 29. aug. 2019 12:1515:00, Auditorium 3, Helga Engs hus

Master Tao Yin ved Sosialantropologisk institutt vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Grafting - Opera and the Translation of Women's Laws in Rural China.

Bildet kan inneholde: hår, eyewear, ansiktshår, hake, briller.
Tid og sted: 30. aug. 2019 10:3014:00, Auditorium 5, Eilert Sundts hus

Master of Science in Sociology Plamen Akaliyski will be defending his dissertation for the degree of Ph.D. (philosophiae doctor) at the Department of Sociology and Human Geography.

Cultural Diversity and Change in Post-Cold War Europe