Disputaser

En disputas er et åpent arrangement hvor en kandidat presenterer og forsvarer sin ferdige doktorgradsavhandling foran en fagkomite for å oppnå en doktorgrad.

Kommende disputaser

Bildet kan inneholde: kvinne, hår, smil.
Tid og sted: 29. sep. 2020 15:0018:00, Zoom

Master i psykologi Samira Aminihajibashi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d:

Individual differences in tonic and phasic pupillary indices of cognitive abilities: Preliminary evidence for a task- and state-specific account

Bildet kan inneholde: person, hår, frisyre, hake, portrett.
Tid og sted: 30. sep. 2020 12:15, Zoom

Cand. polit. Nora Gotaas ved Sosialantropologisk institutt og By- og regionforskningsinstituttet NIBR ved OsloMet vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: "Takk for tilliten" Gjensidighet, transformasjon og rituell grammatikk i selvorganiserte selvhjelpsgrupper.

Image may contain: Person, Hair, Face, Chin, Forehead.
Tid og sted: 2. okt. 2020 16:0019:00, In Zoom

Master of Economic Theory and Econometrics Herman Kruse at Department of Economics will defend the thesis "Household Retirement Decisions" for the PhD degree.

Image may contain: Person, Hair, Face, Hairstyle, Eyebrow.
Tid og sted: 8. okt. 2020 14:1517:00, in Zoom

M.Phil. in Economics Ingrid Cathrine Hjort at Department of Economics will defend her thesis "Second-Best Approaches to Regulate Emissions" for the PhD degree.