English version of this page

Aktuelle saker

• nesje_smaller Disputas på Økonomisk institutt: Frikk Nesje 18. juni 2020 15:25

Den 23. juni disputerer Frikk Nesje med avhandlingen "Assessing Climate Change".

• hmdalen_smaller Disputas på Økonomisk institutt: Hanne Marit Dalen 6. mai 2020 10:02

Den 19.mai disputerer Hanne Marit Dalen med avhandlingen " Policies and incentives in electricity production and consumption - Political feasibility and effects of policy measures".

• illustrajonsbilde-sak---kalle-(002) Verden med virus: Reiser spørsmål om globalisering og inntekt 19. mars 2020 14:22

- Når pandemien er forbi, kommer det nok en diskusjon om hvordan vi skal tilnærme oss de internasjonale markedene, og om inntektene våre skal knyttes så tett til bedriften vi jobber i, sier Kalle Moene. Professoren i samfunnsøkonomi har i en årrekke forsket på spenningene mellom den norske likhetsmodellen og internasjonal økonomi.