English version of this page

Aktuelle saker

• kullkraftverk-660x400 Miljøtiltak kan ramme ulikt 2. mai 2018 08:33

Klima- og miljøtiltak kan vere effektive, men likevel vanskelege å få gjennomslag for. Ifølgje forskar Elisabeth Isaksen kan ei av forklaringane vere at slike tiltak kan ramme forskjellige grupper ulikt.

• bhuller_web_mainpage Fikk millioner for å forske på arbeidsmarkedet 28. feb. 2018 11:18

Med forskertalentmidler fra Norges forskningsråd vil Manudeep Bhuller blant annet ta for seg hvordan internett-teknologi påvirker dagens arbeidsmarked, og hvor vanskelig det kan være for arbeidsgiver og arbeidstaker å finne hverandre. Foto: UiO

• edwin_leuven_web_29b0827 Hvilken utdanning du tar kan påvirke resten av livet ditt 19. feb. 2018 10:15

Edwin Leuven er professor ved Økonomisk institutt og har nylig fått toppforskmidler fra Forskningsrådet til prosjektet «Etterspørsel og tilbud av offentlig utdanning».

• manova Kalina Manova, University College London 19. nov. 2018 12:30

ESOP seminar. Kalina Manova is an Associate Professor at University College London. She will present a paper entitled "Productivity, (Mis)allocation and Trade" co-authored by Antoine Berthou, Jong Hyun Chung and Charlotte Sandoz.

• 2018-11-22-chi Chang-Koo Chi, NHH 22. nov. 2018 14:15

Department seminar. Chang-Koo Chi is a Assistant Professor at the Department of Economics at Norwegian School of Economics (NHH). He will present a paper entitled "Relational Incentive Contracts and performance Measurement" co-authored by Trond E. Olsen.

• castellacci Fulvio Castellacci, UiO 23. nov. 2018 12:30

Department seminar. Fulvio Castellacci is the director of the TIK Centre for Technology, Innovation and Culture at the University of Oslo. He will present a paper entitled "Internet Use and the U-shaped relationship between Age and Well-being" co-authored by Henrik Schwabe.