English version of this page

Forskningsseminar

Vanligvis torsdager 14:15 - 15:30 i rom 1047 (Eilert Sundts hus).

Åpen deltakelse.

Abonner her for å motta e-post om forskningsseminarer ved Økonomisk institutt. Du kan avbestille e-postene her.

Kommende 5 dager

i dag apr.
Photo of Morten Bennedsen
Tid og sted: 15. apr. 2021 14:1515:30, Digital seminar in Zoom

Department seminar. Morten Bennedsen is the Niels Bohr Professor at the University of Copenhagen and the André and Rosalie Hoffmann Chaired Professor of Family Enterprise at INSEAD. He will present the paper: Value-Based Leadership.

Flere kommende arrangementer

Photo of Jesse Bruhn
Tid og sted: 22. apr. 2021 14:1515:30, Digital seminar in Zoom

Department seminar. Jesse Bruhn is an Assistant Professor of Economics at Brown University. He will present the paper Competition in the Black Market: Estimating the Causal Effect of Gangs in Chicago.

Photo of Wolfgang Pesendorfer
Tid og sted: 30. apr. 2021 14:1515:30, Digital seminar in Zoom

Department seminar. Wolfgang Pesendorfer is a Professor of Economics at Princeton University. He will present the paper Lindahl Equilibrium as a Collective Choice Rule.