English version of this page

Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• Bildet kan inneholde: sko, bein, flashfotografering, mote, erme. Derfor slet mange med angst og depresjon under pandemien 10. okt. 2021 18:00

Taklet du pandemien dårlig? Da kan det være du har problemer med å forstå egne følelser og å tilpasse deg andre, ifølge ny studie fra Psykologisk institutt, Universitetet i Oslo.

• Ensom gutt Generasjon ensom 27. apr. 2021 10:06

I stedet for frie ungdomsliv opplever unge mennesker i dag isolering og restriksjoner, stengte skoler og fritidstilbud, ensomhet og frykt for alt de går glipp av.

Arrangementer

• Bildet kan inneholde: mann, hår, smil. Digital disputas: Johanna Adolfsson 27. jan. 2022 10:00

Master i Psykologi Johanna Adolfsson vil forsvare sin avhandling for graden Ph.D:

The psychologization of development: Westernization, individualization, and the universalization of human ways of being