English version of this page

Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• anders-kristine-utenfor-hsh-foto-anne-elisabeth-nass-nf Aldring har ingen alder 31. jan. 2020 09:26

– Demens handler om aldring. Og aldringen påvirkes allerede før vi blir født, mener årets vinnere av Nasjonalforeningen for folkehelsens Demensforskningspris Anders Fjell og Kristine Walhovd.

• ayan-art Fire av ti unge flyktninger strever psykisk 7. jan. 2020 13:41

42 prosent av enslige mindreårige asylsøkere opplever et høyt nivå av posttraumatisk stress fem år etter at de kom til Norge.

• evelin-lindner-web On Dignity and Humiliation 27. feb. 2020 10:00

Evelin Lindner has explored the theme of humiliation, or what she calls "the nuclear bomb of the emotions," for 45 years.

• bilde-hilda_web1 Disputas: Hilda Sønsterud 2. mars 2020 12:15

Cand.ed spesialpedagogikk Hilda Sønsterud vil forsvare sin avhandling for graden ph.d:

Stuttering therapy; What works for whom? Minding the body in speech - a multifaceted, individual approach to stuttering therapy

• 507_selskap_15313818-(1) Åpent seminar: Behandling av stamming 3. mars 2020 10:00

Psykologisk Institutt og Institutt for spesialpedagogikk ønsker velkommen til et åpent seminar om stamming i anledning disputasen til logoped Hilda Sønsterud. Vi har gleden å invitere til et fagseminar med opponentene og et avsluttende innlegg av doktoranden.