Aktuelle saker

• maren-toft-press-2018-150 Arv rett på konto 27. jan. 2020 11:01

Selv om mange av samfunnets posisjoner krever formelle kvalifikasjoner for innpass, kan veien til store formuer med et tastetrykk gis av velstående foreldre, skriver Maren Toft i Morgenbladet.

• sadik-200 Pris for masteroppgave om fremmedkrigere og maskulinitet 23. jan. 2020 15:45

Sadik Qaka har fått STK-prisen 2019 for sin masteroppgave i Human Geography. Prisen deles ut av Senter for tverrfaglig kjønnsforskning for beste masteroppgave med kjønnsperspektiv ved Universitetet i Oslo. Sadik fikk prisen for sin oppgave i Human Geography om maskulinitet og voldelig ekstremisme blant muslimske fremmedkrigere i Kosovo.

• colourbox13757570 Endret avtale med Atekst 22. jan. 2020 20:03

På grunn av en kraftig prisøkning og nye vilkår fra 2020, oppfordrer vi til at Mediearkivet Atekst kun brukes til forskning, ikke til daglig avislesning.

• students_paris Utvekslingsstand på SV 29. jan. 2020 11:00

Ønsker du å reise på utveksling? Kom og snakk med oss på stand.

• students_paris-660 Inspirasjons- og informasjonsmøte om utveksling 29. jan. 2020 12:15

SV-fakultetet inviterer til informasjonsmøte om utveksling, der vi forteller deg alt du trenger å vite for å planlegge et semester i utlandet.

• ida-s-bernhardt-web Disputas: Ida Stange Bernhardt 29. jan. 2020 12:15

Cand.psychol Ida Stange Bernhardt vil forsvare sin avhandling for graden ph.d:

Bridging the personal and professional domain through reflective practice: How psychotherapists experience their personal qualities to influence their therapeutic work

• michael-keen-cropped Michael Keen, IMF 29. jan. 2020 13:15

OFS seminar. Michael Keen is deputy director of IMF's fiscal affairs department. Before joining IMF he was a professor of economics at the University of Essex, and a visiting professor at the university of Kyoto. He will present "Exploring residual profit allocation".

• lorenzo Lorenzo Cañas Bottos: "Performances and Palimpsests. The shades of Argentine Cosmopolitanism" 29. jan. 2020 14:15

Departmental Seminar Series features Lorenzo Cañas Bottos, Professor in the Department of Social Anthropology, University of Trondheim.

The seminar is followed by informal gathering, at which refreshments are served. All are welcome!