Hvordan synkronisere fellesområder i OneDrive

Fellesområder i f.eks. Teams kan også synkroniseres til lokal hardisk med OneDrive-klienten.

uio-my.sharepoint.comStart med å gå til din personlige OneDrive-mappe på web, uio-my.sharepoint.com. Her vil du finne alle dine personlige filer og mapper i OneDrive, samt fellesområder, Shared libraries

Velg det fellesområdet du vil synkronisere, i eksempelet her har vi valgt SVIT-team.

Velg deretter "Documents"

Velg knappen "Sync"

Velg "Sync"

Velg "Sync now" i neste dialog:

Velg "Sync now"

Deretter vil websiden prøve å åpne OneDrive-appen, velg "Open".

Velg Open

Explorer, filbehandleren i Windows vil nå åpnes, og du vil se du har et nytt punkt i venstre-menyen, under "Universitetet i Oslo" finner vi nå mappen "SVIT team - documents", som er fellesområdet.

Publisert 30. okt. 2019 18:46 - Sist endret 31. okt. 2019 07:31