Aktuelle saker

Image may contain: Hand, Computer keyboard, Typing, Finger, Technology.
Published Oct. 2, 2019 2:57 PM

INTRANSIT is happy to announce a four-year postdoctoral positon to work on research on sustainability transitions and industrial transformations. The position is co-funded by INTRANSIT and FME NTRANS.

Vindmøller til havs
Publisert 28. juni 2019 13:27

Olje- og energidepartementet foreslår å åpne norske havområder for flytende vindkraft. Men ordentlig fart i sakene blir det ikke så lenge norske myndigheter tilrettelegger for mer olje- og gassutvinning, ifølge forsker Tuukka Mäkitie.

The INTRANSIT team.
Published June 17, 2019 2:36 PM

INTRANSIT begun its work with a two-day kick-off meeting at the University of Oslo on 6-7 May 2019, including a workshop with invited stakeholders.

Publisert 7. mai 2019 10:00

Norsk økonomi står overfor store utfordringer i tiden framover og en omstilling er påkrevet. Det vil være behov for både grønnere og smartere løsninger. Innovasjon, forskning og utdanning vil være helt avgjørende i denne prosessen. UiO åpner derfor et nytt forskningssenter som skal studere bærekraft og økonomisk vekst.

Havvind
Publisert 5. mai 2019 10:43

Nytt forskningssenter tar sikte på å bli en arena for samhandling og kunnskapsutveksling mellom næringslivet og det offentlige, i arbeidet for en grønn omstilling av norsk økonomi.

Publisert 18. jan. 2019 11:24

Rett før jul fikk TIK senteret på SV-fakultetet tilslag på et nytt åtteårig forskningssenter fra Forinnpol-programmet i Norges Forskningsråd. INTRANSIT skal forske på omstilling av den norske økonomien.