English version of this page

Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• Bildet kan inneholde: briller, panne, briller, hår, smil. Masterstudent presenterer paper i Italia 13. mai 2022 11:20

Steffen Hornemann skriver masteroppgave om hvordan folk i Oslo bruker digitale teknologier til å komme seg rundt i byen, enten med sykkel eller til fots. Snart skal han til Italia for å presentere prosjektet sitt.

• Portrett av Thomas Hylland Eriksen Forskjeller som gjør en forskjell 25. apr. 2022 08:54

Thomas Hylland Eriksen er svært bekymra for reduksjonen i biologisk og kulturelt mangfold: - Vi må revurdere vår relasjon til omgivelsene.

• Kart som viser Rotterdam havn i 1960 Fordel for masterstudenter å samarbeide med forskningsprosjekt 3. mars 2022 09:10

Flere studenter ved Sosialantropologisk institutt skriver sin masteroppgave i tilknytning til et forskningsprosjekt: - Samarbeid med masterstudentene er en vinn-vinn-situasjon, sier Marianne Lien.

• Politi med skytevåpen foran protesterende studenter Kampen om kunnskapen 30. nov. 2021 11:36

Hva regnes som kunnskap, hvem sin kunnskap blir anerkjent og hvordan undervises det egentlig på universitetet? Det sosialantropologiske fagmiljøet diskuterer avkolonisering av akademia.