English version of this page

Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• Bildet kan inneholde: gest, font, elektrisk blå, merke, logo. Flere forskere fra Sosialantropologisk institutt til stor konferanse i Belfast 1. juni 2022 10:34

Elisabeth Schober er blant forskerne som skal delta på konferansen til European Association of Social Anthropologists (EASA) i juli: - Vi gleder oss til å være en aktiv del av denne store antropologiske begivenheten.

• Fluefisker midt i elva På jakt etter ørreten 23. mai 2022 22:17

Antropologer og biologer saumfarer elver på fire kontinenter, på leiting etter en fisk med opphav i britisk imperialisme.

• Bildet kan inneholde: briller, panne, briller, hår, smil. Masterstudent presenterer paper i Italia 13. mai 2022 11:20

Steffen Hornemann skriver masteroppgave om hvordan folk i Oslo bruker digitale teknologier til å komme seg rundt i byen, enten med sykkel eller til fots. Snart skal han til Italia for å presentere prosjektet sitt.

• Portrett av Thomas Hylland Eriksen Forskjeller som gjør en forskjell 25. apr. 2022 08:54

Thomas Hylland Eriksen er svært bekymra for reduksjonen i biologisk og kulturelt mangfold: - Vi må revurdere vår relasjon til omgivelsene.