English version of this page

Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• Politi med skytevåpen foran protesterende studenter Kampen om kunnskapen 30. nov. 2021 11:36

Hva regnes som kunnskap, hvem sin kunnskap blir anerkjent og hvordan undervises det egentlig på universitetet? Det sosialantropologiske fagmiljøet diskuterer avkolonisering av akademia.

• Arbeidsgiver interagerer med arbeidstaker via skjerm. Flest antropologer utafor akademia 8. sep. 2021 11:00

Antropologistudenter eksponeres for arbeidslivet gjennom internships i masterprogrammet.

• Bokser på renovasjonsstasjonen. På feltarbeid igjen 31. aug. 2021 13:18

Sarah Mahoney er blant de få antropologistudentene som har dratt på feltarbeid som normalt under pandemien. - Vi må ikke ta like mye hensyn til covid her i landsbyen som i Tokyo, sier hun.

• To nepalere losser gasstanker av en lastebil. Når strømmen går 21. juni 2021 14:39

Vil det grønne skiftet føre til en mer ustabil energihverdag, også i Norge? Sosialantropolog mener vi kan lære noe av energifleksibiliten hos innbyggerne i en liten by i Nepal.