English version of this page

Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• hytta-660 Sterke følelser knyttet til hytta 28. mars 2019 09:31

Utsikten fra trammen, utedoen med hjerte, knitringen i peisen. Hytta vekker sterke følelser om slekt og samhørighet, men også om tap, viser stort forskningsprosjekt om hytta.

• thomas-boomtown-bok Globalization has broken the chain of responsibility 15. aug. 2018 10:43

In his new book, “Boomtown”, Thomas Hylland Eriksen investigates the ambivalence and conflict in Gladstone, Australia, a community that is struggling with the effects of globalization.

• norlab-bilde-11 Nordisk etnografi, hvor står vi? 22. aug. 2019 12:30

Nordisk Laboratorium er et verksted for å samle, spre og inspirere til videre forskning i og om Norden. 22. august 2019 inviteres det til en dag med faglige innlegg, diskusjoner og ikke minst mingling ved UiO. Dagen er gratis og åpen for alle.

• Norsk antropologisk forenings fagdag 2019: Framtidens antropologi 22. aug. 2019 19:00

Norsk antropologisk forening ønsker velkommen til fagdag med årsmøte. Arrangementet holdes ved Universitetet i Oslo, fredag 23. august 2019.

• Departmental seminar: Mei Zhan 18. sep. 2019 14:15

Departmental Seminar Series features Mei Zhan, Associate professor of anthropology at the University of California, Irvine.

The seminar is followed by informal gathering, at which refreshments are served. All are welcome!