English version of this page

Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• smarttelefon660px Telefonen gjør oss både smartere og dummere 12. feb. 2021 09:46

På få år har en liten dings forandra måten vi lever på. Det er grunn nok for Thomas Hylland Eriksen til å skrive bok om smarttelefonen.

• antroprog660px Hva skal antropologer med programmering? 3. feb. 2021 09:13

Antropologistudenter ved Sosialantropologisk institutt lærer seg koding: - Kunnskap om mennesker er en forutsetning for teknologiutvikling.

• norad660px Tildelt NORAD-penger for å bygge fagmiljø i Øst-Afrika 21. des. 2020 11:49

Forskningsprosjekt ved Sosialantropologisk institutt har fått millionbeløp i støtte fra NORAD til å utvikle kompetanse innen miljø- og medisinsk antropologi.

• helgesen660px Masterstudent publiserer i fagfellevurdert tidsskrift 17. des. 2020 09:18

- Det er lurt bare å kaste seg ut i det, hvis du ønsker å publisere etter du har levert masteroppgaven, sier Håvard Lunde Helgesen. Han har skrevet både masteroppgave og tidsskriftartikkel om den nye industrirealiteten i det nordamerikanske rustbeltet.