Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• Grønne kaffebønder på kaffeplante Kaffe og klimaendringer 13. des. 2021 11:31

Kaffebøndene i Guatemala har store utgifter i møte med soppangrep og tørke, men prisen på kaffe er den samme. Hva skal til for at en global verdikjede tilpasser seg klimaendringene?

• Studenter i et seminarrom med laptoper framfor seg fokuserer på foreleser Snur undervisninga på hodet 1. des. 2021 10:16

Undervisere ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi tar sjanser i auditoriet: - Forelesning er et format som blei funnet opp i ei tid der folk knapt nok hadde lærerbøker.

Arrangementer

• Bildet kan inneholde: skrift, rektangel, merke. Anu Kantola, Jules Naudet and Bruno Cousin: How the wealthy feel and think about the rest 20. jan. 2022 08:15

Anu Kantola, Jules Naudet and Bruno Cousin: How the wealthy feel and think about the rest.

In this seminar, we bring together Anu Kantola (University of Helsinki - Finland), Bruno Cousin (Sciences Po, CEE - France) and Jules Naudet (CNRS, CEIAS - France). In the course of two presentations, we are offered in-depth analyses of how the upper class feels and thinks about the rest.

• Bildet kan inneholde: klær, panne, smil, kinn, hake. Disputas: Aslaug Gotehus 28. jan. 2022 14:15

Master i utviklingsstudier Aslaug Gotehus vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Agency and temporality in skilled migration: Decisions, experiences and practices of Filipino nurses in Norway and in the Philippines

• Bildet kan inneholde: person, panne, nese, hake, frisyre. Disputas: Eivind Grip Fjær 4. feb. 2022 10:30

Master i sosiologi Eivind Grip Fjær vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Party morals