Forskningsarrangementer

Kommende arrangementer

Fotoillustrasjon: Colourbox.com
Tid og sted: 22. aug. 2017 14:15 - 16:00, Auditorium 4, Harald Schjelderups hus, Forskningsveien 3A, 0373 Oslo

Gode barndommer er starten på et godt liv og dermed en uhyre viktig samfunnsinvestering, mener Terrie Moffitt, som er professor i psykologi.

Tid og sted: 30. aug. 2017 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Welcome to a departmental seminar featuring Post doctoral fellow Ainur Begim, Museum of Cultural History, University of Oslo.

After the seminar, coffee and snacks are served in our lunch room. The event is open to all, no registration required.

Tid og sted: 13. sep. 2017 12:00 - 15:00, Aud 1, Eilert Sundts hus

Bli med å feire 200-årsjubileet til mannen som har gitt navnet til Eilert Sundts hus, som rommer de flest av fagene ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet. Våre fremste Sundt-kjennere gir faglige smakebiter på Sundts betydning før og nå. Det blir underholdning, mat og drikke.

Tid og sted: 13. sep. 2017 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Welcome to a seminar featuring Professor Ellen Hertz Werro, Anthropology Institute, University of Neuchatel, Switzerland.

Title and abstract will follow in due course.

Tid og sted: 19. sep. 2017 14:15 - 16:00, Aud 1, Eilert Sundts hus

Antall familier i USA med inntekt på under 2 dollar dagen per person har skutt i været. Det dreier seg i dag om rundt halvannen million husstander, med til sammen over tre millioner barn. Hva slags liv har  disse familiene? Hvordan har de blitt så fattige? Og hvordan overlever de?