Aktuelle saker

• lysebu--gruppebilder--970px Seminar for nytilsatte: Ble kjent på tvers av fag 21. feb. 2017 15:01

Femten vitenskapelig nytilsatte og ledelsen ved SV-fakultetet dro andre uke i februar et døgn sammen til Lysebu ved Nordmarka. Seminaret var faglig fruktbart og bidro også til å bygge nettverk.

• havvindmollepark-samso-stavanger-aftenblad-pal-christensen-507 Havvindprosjekt vart skrinlagde då oljeprisen gjekk opp 17. feb. 2017 10:56

Erfaring frå olje- og gassnæringa gjev Noreg eit fortrinn i utviklinga av vindkraft til havs. Men næringa har også gjort det vanskeleg å få kontinuitet i havvindprosjekta, ifølgje ein ny doktorgrad.

• eriksen-170-front The world is running wild 16. feb. 2017 10:00

- It is all accelerating too violently and too fast and we are lacking restricting mechanisms that would slow us down, says Thomas Hylland Eriksen in an interview with Politiken.

• henrikdaaezachrisson What is a large effect size? 28. feb. 2017 12:00

Welcome to CEMO's weekly Brown Bag seminars in methodology. This week's seminar carries the question What is a large effect size?, and will be presented by Professor II at Centre for Educational Measurement, Henrik D. Zachrisson.

• galpin-trenz-300 ARENA Tuesday Seminar: Charlotte Galpin and Hans-Jörg Trenz 28. feb. 2017 13:15

In this Tuesday Seminar Charlotte Galpin and Hans-Jörg Trenz will present a paper 'A ‘Spiral of Euroscepticism’? European Parliament Elections, Public Contestation and Media Negativity in Germany and the UK'.

• olsen_oystein.303jpg%281%29 Sentralbanksjefen møter studentene 1. mars 2017 10:15

Sentralbanksjef Øystein Olsen kommer tradisjonen tro til Blindern for å holde årstalen sin for studentene. Det blir også studentkonkurranse og miniforedrag om et aktuelt tema. Og mingling, mat og drikke.

• evelin-lindner-web Post-Conflict Reconstruction and Reconciliation 2. mars 2017 12:15

In this talk, Evelin Lindner reports from her personal experience.

• delangweb Skal du bli bedre til å huske må du trene på å huske 2. mars 2017 12:15

Cand.psychol Ann-Marie Glasø de Lange ved psykologisk institutt vil forsvare sin avhandling for graden ph.d:

Neurocognitive Plasticity: A Longitudinal Study of Memory Training and White Matter Microstructure