Foreninger ved SAI

Bildet kan inneholde: yttertøy, lykkelig, solbriller, gatemote, skjegg.
Foto: Jarli&Jordan, UiO

SAF

Bildet kan inneholde: symbol, grafikk, sirkel, varemerke.

SAF er ansvarlige for det sosiale miljøet på studiet, og arranger artige tilbud som både bachelor- og masterstudenter kan delta på. Typen arrangementer avhenger av styret, men har tidligere vært alt fra stipendpils, lese- og skrivekvelder, filmkvelder, turer, uformelle fotballkamper, diverse temafester, Paint n`Sip og antropologisk frokost. Vi arrangerer noe for alle og enhver smak! 

Kontakt oss på e-post her.

Antropress

Bildet kan inneholde: rosa, linje, triangel, parallell, sykkelramme.

Antropress er en sosialantropologisk studentavis laget av og for studentene. Studenter kan enten jobbe i redaksjonen eller bidra med tekst, tegning, bilder eller ymse innhold i en ellers travel studenthverdag. Utover dette arrangerer også Antropress blant annet skrivekurs for lærelystne studenter.

Kontakt oss på e-post her
Antropress på Instagram
Antropress på Facebook

Antroprog

Bildet kan inneholde: tekst, elektrisk blå, skrift, azure, symbol.

Antroprog er programmeringsklubben for sosialantropologi studenter. Det er ingen krav til programmerings- eller tekniske skills for å bli med, målet er å ha det gøy og å lære programmering sammen! Vi møtes hver tirsdag mellom 17:00 og 18:30 (men sitter ofte litt lenger, spesielt når vi har pizza:))
Kontakt: lorainevlasblom@hotmail.com

Samuel the Companion

Bildet kan inneholde: hunderase, hund, halsbånd, vinter, kjøtteter.

Professional Fieldwork Companion
I am one of the fluffiest beings on this earth. I have multiple awards for’ best animal parter during fieldwork’. Been honored with this award a whopping 5 times over the last couple of years.
Kontakt: Programutvalget@sai.uio.no

Betwixt & Between

Bildet kan inneholde: blå, blågrønn, gjennom, turkis, aqua.

Betwixt & Between er sosialantropologistudentenes årlige artikkelsamling.
Kontakt: bb.redaksjonen@gmail.com.
Betwixt & Between på Facebook

Antroblikk

Bildet kan inneholde: vindu, arkitektur, fasade, landemerke, by.

Ved kulturhistorisk museum viser masterstudentene fra SAI bilder fra sine feltarbeid.

Antropologer i arbeid

Antropologer i Arbeid (AiA) er foreningen under SAF som jobber med arbeidslivskontakt. Fokuset for organisasjonen er å invitere ferdig utdannede antropologer til å snakke om hvordan de benytter antropologi i yrkeslivet. Seminarene er ment som et uformelt forum for samtale med de inviterte antropologene.

Antropologer i Arbeid er en glimrende mulighet til å få inspirasjon og nye idéer til hva utdannelse innen sosialantropologi kan brukes til. Du er derfor hjertlig velkommen til å delta på seminarene.

Om du i tillegg ønsker å være med å arrangere Antropologer i Arbeid er du også velkommen til det. Organisasjonen har et stort potensiale med henhold til å videreutvikle arbeidslivskontakter til antropologistudentene. En mulighet kan være å arrangere bedriftsbesøk der bedrifter kan besøke oss, eller studentene kan besøke dem. En annen mulighet kan være å lage en form for database der bedrifter kan presentere seg selv og hva slags kunnskap de kunne tenke seg fra antropologer. Dette kan også knyttes mer opp mot potensielle mastergradsoppgaver og Vitenskapsbutikken ved fakultetet. Dette er en spennende forening der muighetene er mange.

For påmelding eller spørsmål til denne gruppen ta kontakt med oss på e-mail: antropologeriarbeid@gmail.com

Egen studentdrevet nettside for foreningene ved SAI

Informasjonen over er hentet fra nettsiden til SAPU (sapu.no). Sjekk den ut for mer informasjon! 
Facebook / Instagram