Aktuelle saker

• Ledige stillinger som seminarleder 12. mai 2022 13:02

Har du et stort engasjement for statsvitenskapsfaget? Er du glad i å formidle? Brenner du for god undervisning? Søk jobb som seminarleder på Institutt for statsvitenskap!

• Ledige stillinger som med-seminarleder på INTER1000 2. mai 2022 13:03

Har du påbegynt eller nylig fullført en mastergrad i jus, historie eller økonomi, interesse og engasjement for internasjonal politikk, og et ønske om å skape en god læringsarena for førsteårsstudenter?

• Dame med kort har ute i sola - portrett Elin Lerum Boasson første norske medlem i svensk klimapolitisk råd 21. apr. 2022 14:30

­- Det er en stor ære å være det første ikke-svenske medlemmet i Det svenske klimapolitiske rådet. Medlemmene er knallgode akademikere fra mange ulike disipliner, sier Elin Lerum Boasson, som er professor ved Institutt for statsvitenskap ved UiO . 21. april ble hun utnevnt til medlem i rådet.