Aktuelle saker

• Ledige stillinger som seminarleder vår 2022 25. nov. 2021 15:32

Har du et stort engasjement for statsvitenskapsfaget? Er du glad i å formidle? Brenner du for god undervisning? Søk jobb som seminarleder på Institutt for statsvitenskap!

• Research Assistants wanted for two projects on autocratic politics 10. sep. 2021 15:44

We are recruiting 4-5 research assistants (RAs) for two research projects, involving several researchers at the Department of Political Science, UiO. The positions are part-time, tasks are varied, and training/work may begin already in October for some of the recruited RAs.

• Bildet kan inneholde: gest, gjøre, plakat, begivenhet, logo. Har du fått med deg podkasten "Sofie kupper Norge"? 3. sep. 2021 12:59

Universitetet i Oslo har denne uken lansert en ny podkast: "Sofie kupper Norge", der komiker Sofie Frøysa, skal lage en oppskrift på hvordan hun kan kuppe makta og bli diktator i Norge.