Windows Defender Smartscreen

Windows Defender kan blokkere installasjonsfiler som er lastet ned fra nettet.

Når man laster ned installasjonsfiler fra nettet, vil man enkelte ganger få feilmeldingen "Windows Defender SmartScreen prevented an unrecognized app from starting".

Filen må da avblokkerres. Høyreklikk på filen og velg "Properties":

Høyreklikk på filen

Nederst på "Properties" haker du av "Unblock" og filen kan nå kjøres som normalt.

Hak av "Unblock"

Av stvhoy11
Publisert 2. sep. 2018 09:51 - Sist endret 2. sep. 2018 09:51