English version of this page

Med i konkurransen om ERC Starting Grant

I sommer kom professor Kristin Asdal videre til trinn 2 i den prestisjefylte konkurransen om et ERC Starting Grant. Nå nærmer det seg neste runde i prosessen.

Foto: UiO

I sommer fikk Kristin gladnyheten om at hun er videre i konkurransen om ERC Starting Grant. "Det er fantastisk å gå videre", sa Kristin i et intervju med Det samfunnsvitenskapelige fakultet i august. "Det betyr at noen ser deg som forsker, både for det du har gjort allerede og det du ønsker å gjøre fremover".

 Det er fantastisk å gå videre.

Svært mange forskere søker om midler fra ERC, og å komme videre i konkurransen er et kvalitetsstempel i seg selv. Nå nærmer det seg neste runde, hvor Kristin skal presentere sitt prosjekt for ERCs ekspertpanel. I november får hun vite om hun får tildelt midler.

Prosjektet

Kristins prosjekt har tittelen "Enacting the good economy: Biocapitalitalization and the little tools of valuation". Prosjektet tar for seg akvakulturrevolusjonen, nærmere bestemt oppdrett av torsk. Gjennom å studere oppdrettsnæringen vil Kristin blant annet ta for seg hvordan vitenskapen former samfunnet og økonomien, og med hvilke midler.

Publisert 10. okt. 2014 15:32 - Sist endret 22. mai 2019 09:50