Ny på TIK?

Kjære masterstudent, velkommen til TIK-senteret! Om du vender tilbake til Blindern etter ferien eller rett og slett skal prøve deg som Oslostudent for første gang: her er noen tips på veien.

Første steg: Følg oss på Facebook og Twitter!

Hvordan komme seg hit?

Kollektivtilbudet til Blindern er supert! Kommer du med trikk er stoppestedet "Universitetet Blindern" nærmest SV-fakultetet, og kommer du med T-banen vil du spare noen minutter ved å sitte på til "Forskningsparken" i stedet for "Blindern". TIK-senteret holder til i 5.etasje i Eilert Sundts hus, og her finnes både trapper og heis. Lesesalen er i Harriet Holters hus.

Velkomstuke

I semesterstarten arrangerer TIK litt moro for deg som er ny student. Du treffer oss først på velkomstmøtet. I løpet av de første to ukene er det gangfest med alle TIKere, samt den tradisjonsrike TIK-fotballkampen, der 1.årsstudenter, 2.årsstudenter og ansatte kjemper om vandrepokalen. Sjekk facebooksiden vår for bilder av fjorårets vinnerlag!

Ofte arrangerer 2.årsstudentene også en uformell fadderuke - dette får du mer informasjon om når tiden kommer. Og sist men ikke minst - forelesningsrekka starter allerede første uka. Her gjelder det å henge med!

Lesesal

TIK- og ESST-studenter sitter på lesesal 201 i Harriet Holters hus. Hvis det blir fullt der en dag, finnes det felles lesesaler i 2. etasje i Eilert Sundts hus, samt på HumSam-biblioteket.

TIK-senterets pauserom

TIK-senteret har et kjøkken og pauserom for ansatte, og her er også du som student velkommen. Pauserommet ligger vegg i vegg med undervisningsrommer, hvor du vil ha mesteparten av undervisningen din.

Studiekonsulenten

TIK og ESST-studentene har felles studiekonsulent som sitter på kontor 532. Hun kan hjelpe med Studentweb, oppmøtespørsmål, eksamen, permisjon, utveksling og mye mer. Stikk innom med små og store spørsmål!

SiO - Helse, trening, bolig m.m

Som student på Blindern har du full tilgang på alle SiOs tilbud, som fastlege, tannhelsetjeneste, trening, studentboliger osv. Se SiOs nettsider

Topp 5 steder på Blindern

Se kartsidene for en god oversikt over Blindern Campus. De viktigste byggene for deg som student på TIK:

1. Eilert Sundts hus - SV-bygget. TIK-senteret i 5. etasje (inkludert undervisningsrom), kaffebaren Trygve og kantina i 1.etasje.

2. Harriet Holters hus - SV-byggets lillesøster. I 2.etasje finner du lesesal 201, som er TIK/ESST-studentenes hjem. Noen av TIKs ansatte har også kontorer i denne etasjen, og noen av forelesningene/seminarene kommer til å foregå i dette bygget.

3. Kristian Ottesens hus - her finner du Akademika, SiO kundesenter, apotek og studenthelsetjenesten. Og Reprosentralen for trykking av masteroppgaven, når du kommer så langt.

4. Georg Sverdrups hus - HumSam-biblioteket. Her finner du også kopimaskiner, skrivere  - og den beste kaffebaren på campus.

5. Frederikke - Her er det flere spisesteder, Bunnpris, Karrieresenteret m.m. Her finner du også treningssenteret Blindern Athletica.

 

Velkommen!

Publisert 5. juli 2013 10:47 - Sist endret 15. des. 2017 11:06