Disputas: Hilde Reinertsen

M.A. (Historie) Hilde Reinertsen ved TIK Senter for teknologi, innovasjon og kultur vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Optics of Evaluation. Making Norwegian foreign aid an evaluable object, 1980-1992.

Hilde Reinertsen. Foto: Tron Trondal/UiO

Tid og sted for prøveforelesning

Prøveforelesningen starter kl 10:15 presis i Gamle festsal. Tittel for prøveforelesning: "On contexting: Can the analyst 'follow the actors' and still bring in her own choice of contexts?"

Bedømmelseskomité

• Assistant Professor Bernike Pasveer, Department of Technology, Science & Society, Maastricht University, Nederland (1. opponent)
  • Associate Professor Matthew Hull, The Department of Anthropology, University of Michigan, USA (2. opponent)
  • Professor Göran Sundqvist, Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap, Göteborgs universitet/TIK Senter for teknologi, innovasjon og kultur