Forskningsprosjekter innen sosiologi

Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi har en rekke forskningsprosjekter innen sosiologi. Har du lyst til å skrive din masteroppgave i tilknytning til et forskningsprosjekt kan du ta kontakt med ansvarlig forsker for det aktuelle forskningsprosjektet.

  • Instituttets forskningsområder innen sosiologi: I oversikten finner du informasjon om hvilke forskere som er tilknyttet de ulike forskningsfeltene og hva de er eksperter på. Finner du et forskningsprosjekt som du ønsker å skrive din masteroppgave i tilknytning til, kan du ta kontakt med forskeren for det aktuelle forskningsprosjektet og spørre om muligheten for å gjøre det. Kontaktinformasjon til de vitenskapelige ansatte finner du her.

 

  • C-REX Senter for ekstremismeforskning har et eget masternettverk for masterstudenter som skriver eller har tenkt til å skrive masteroppgave innenfor høyreekstremisme, nasjonalisme, rasisme, hatkriminalitet, terror, politisk vold eller andre C-REX-relevante temaer. Det vil bli avholdt halvdagsseminarer flere ganger i året i dette nettverket som er åpent for masterstudenter.

 

Publisert 13. mars 2016 21:16 - Sist endret 3. mai 2017 11:02