Studenttilværelsen er i gang, hva nå?

Nysgjerrig på hvordan du kan bruke studietiden til å utforske mulighetene din utdanning gir deg?

Bildet kan inneholde: anlegg, flash fotografering, tre, murverk, gjerde.

Gratulerer med valget av utdanning og velkommen til Det samfunnsvitenskapelige fakultet! Utdanning er for mange det viktigste karrierevalget man tar i løpet av livet. Studietiden kan brukes til å utforske hvilke muligheter utdanningen gir deg og ikke minst hva som motiverer deg videre.

SV-fakultetet samarbeider med Karrieresenteret ved UiO for å gi deg den beste oversikten over din muligheter og tilbyr deg karrierestøtte fra studiestart til jobb.

I denne presentasjonen får du tips til studietiden fra Karrieresenteret ved UiO og et innblikk i hvilke muligheter som finnes både sosialt og for å bygge erfaring. Som bachelorstudent på SV-fakultetet får du nemlig tilgang til seks karriereemner som følger deg gjennom hele graden. Gjennom disse emnene skal du få innsikt i hvordan du kan starte prosessen med å se fremover. I dette løpet vil du legge merke til hva du kan gjøre allerede dette semesteret og se hvor veien går videre.

Arrangementet anbefales for deg som starter på 1. året på Bachelor.

Arrangør

Arbeidslivskoordinator, Det samfunnsvitenskapelige fakultet og Karrieresenteret ved UiO
Emneord: Karriere
Publisert 27. juni 2022 14:59 - Sist endret 27. juni 2022 14:59