Karriereintervjuer med alumni

Bildet kan inneholde: person, panne, hår, hake, yttertøy.

Nikolai fikk jobben i Fredensborg Fritid etter å ha vært på dem i seks måneder. Han anbefaler andre studenter å være på hugget og begynne å jobbe tidlig i studieløpet. 

Bildet kan inneholde: anlegg, skjegg, kjole skjorte, tre, stående.

Bachelorgraden samfunnsøkonomi ga Stian et godt grunnlag for jobben som assisterende generalsekretær i Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner.

Da Marcus startet i stillingen som bærekraftsjef i Storebrand, var han tydelig på at han ikke bare ville snakke om bærekraft, men faktisk gjøre noe. Det har heldigvis blitt realitet.

Bildet kan inneholde: hode, smil, erme, stående, gest.

Vær aktiv i studietida og skaff relevant arbeidserfaring, råder Bezawit som er seniorkonsulent i DNB. Det kan gi deg innblikk i hvordan studiet kan brukes i arbeidslivet.

Bilde av Asli, sittende på en stol med mørkt hår bak ørene og en blomstrete, lilla sommerkjole.

Asil er salgs- og markedsansvarlig i det nyoppstartede forlaget Pullman Publishing. "Jeg har fått bruk for mye semiotikk, diskursteori, retorikk og andre kommunikasjonsteorier vi lærte på tvers av alle fagområdene i kultur og kommunikasjon."

Jenny avbildet i en tunell, med signalgul jakke, vernebriller og oransje hjelm.

Jenny jobber som forbedringsleder i Spordrift, Region Øst. På studiene lærte hun å diskutere komplekse problemstillinger og stille kritiske spørsmål, noe hun drar stor nytte av i jobben sin i dag.

Bildet kan inneholde: person, hår, panne, nese, kinn.

Nora trodde ikke at hun hadde anlegg for statistikk og programmering, men gjennom arbeidet med masteren satte hun seg inn i programmeringsspråket R, som etter hvert viste seg å være avgjørende for videre karrierevei.

Bildet kan inneholde: anlegg, smil, tre, mennesker i naturen, botanikk.

Matilde fant tilfeldigvis ut av jobbutlysningen da noen venninner av henne tipset om den. De hadde selv funnet stillingen via nettsiden til Karrieresenteret ved UiO. Hun fikk sikret jobben takket være en blanding av faglig interesse og erfaring.

Brunette som smiler til kamera

Amalie Gundersen jobber som konsulent hos Rambøll Management Consulting. Der undersøker hun hvordan ansatte har det på jobb, presenterer funn og hjelper kundene med tiltak og oppfølging. 

Mann sitter foran en datamaskin med et MR-bilde på skjermen. I rommet bak ser man en MR-maskin

Jostein Holmgren er stipendiat ved University of Oxford. Der er han en del av en tverrfaglig forskningsgruppe som prøver å finne ut hvordan å gi riktig dose anestesi til pasienter som skal ha kirurgi. 

Bildet kan inneholde: person, panne, hår, nese, kinn.

Peder Isager har nettopp blitt ansatt som høyskolelektor ved Oslo Nye Høyskole. Offisielt sett er han fortsatt doktorgradsstudent ved Eindhoven University of Technology i Nederland — alt som gjenstår er å holde muntlig forsvar til våren.