Kenneth Bo Nielsen intervjuet om Kjærlighets-Jihad og hindunasjonalisme

- Vi har her en forordning som kriminaliserer konversjon til en større grad en tidligere og som legitimerer og gir mandat til statlig- og tredjeparts-innblanding i individers valg om hvem de kan gifte seg med, sier Kenneth Bo Nielsen om lovgivning rundt Kjærlighets-Jihad.

Bildet kan inneholde: gjøre, elektrisk blå, rektangel, magenta, logo.

I et intervju på The Nordic Asia Podcast den 18. februar diskuterer førsteamanuensis ved Sosialantropologisk institutt Kenneth Bo Nielsen og professor ved Universitetet i Preatoria Alf Gunvald Nilsen Kjærlighets-Jihad og hindunasjonalisme i India. De argumenterer for at lovgivning rundt Kjærlighets-Jihad er med på å trekke grenser mellom muslimske minoriteter og den hinduistiske majoriteten i India, og er et eksempel på hindunasjonalistiske styringsstrategier.

Hør hele intervjuet.

Publisert 21. feb. 2022 09:16 - Sist endret 3. juni 2022 13:32