Ingjerd Hoem om EUs Personvernsforordnings konsekvenser for antropologisk feltarbeid

- Mange var redde for at dette skulle bli vanskelig. Men når jeg begynte å se litt nærmere på de nye reglene, oppdaget jeg at dette ikke er så annerledes enn det vi har gjort hele tiden, sier førsteamanuensis i sosialantropologi ved Universitetet i Oslo, Ingjerd Hoem.

Bildet kan inneholde: skrift, magenta, logo, merke, grafikk.

Førsteamanuensis ved Sosialantropologisk institutt Ingjerd Hoem ble 11. februar intervjuet til en artikkel i Khrono om konsekvensene av EUs personvernsforordning for antropologisk feltarbeid. I motsetning til mange av de andre antropologene intervjuet i artikkelen beskriver Hoem de nye reglene som mindre problematiske og på mange måter en positiv ting.

Les hele intervjuet og artikkelen.

Publisert 14. feb. 2022 11:15 - Sist endret 3. juni 2022 13:27