Kenneth Bo Nielsen og Jostein Jakobsen om den svekkede akademiske friheten i India

- Listen over indiske akademikere og studenter som på egen kropp har merket konsekvensene av stadig trangere rammer for hva som kan sies og diskuteres offentlig, er lang, skriver Kenneth Bo Nielsen og Jostein Jakobsen i en kronikk i nettavisen Uniform.

Bildet kan inneholde: halvmåne, oval, symbol, font, sirkel.

I en kronikk i UiOs nettavis Uniform skriver førsteamanuensis ved Sosialantropologisk institutt Kenneth Bo Nielsen og forsker ved Senter for utvikling og miljø Jostein Jakobsen om den akademiske friheten i India som er under sterkt press fra myndighetene. De peker på den svekkede akademiske friheten som en del av et større og omfattende angrep på det indiske demokratiet.

Les hele kronikken.

Publisert 26. apr. 2021 10:04 - Sist endret 26. apr. 2021 10:04