Publisert 14. okt. 2018 17:01

Lindokuhle Khumalo recently won the Society of South African Geographers’ 2018 Bronze Medal (Best Masters by research dissertation) for his thesis titled 'Negotiating Biodiversity: An Exploration of the Conservation encounter in KwaZulu-Natal's Biodiversity Stewardship Programme'.

Terrence Deacon holdt foredrag på Litteraturhuset i Oslo.
Publisert 5. sep. 2018 10:12

Det er bred enighet om at klimakrisen har å gjøre med global vekst i befolkning og materielt forbruk. Men forstår vi egenlig hvor dypt selvforsterkende disse vekstprosessene er?

Publisert 20. juni 2018 11:23

Forskningsrådet har evaluert det samfunnsvitenskapelige fagområdet i Norge og gir Sosialantropologisk institutt vurderingen "excellent".

Publisert 8. juni 2018 10:18

Magali og Mette har fått jobb i prestisjeprosjektet UiO:Livsvitenskap. I sommer skal de forske på bruk av planter og utvikle en app for gravide. – Jeg har virkelig oppdaget at antropologi er nyttig på mange felt, sier Mette.

Publisert 15. mai 2018 09:48

Christian Krohn-Hansen og Penny Harvey har redigert et spesialnummer av JRAI om antropologien om arbeid. Sammen med artikkelforfatterne håper de å bidra til ny utvikling innen etnografiske og antropologiske studier.

Publisert 9. mars 2018 09:15

Fagmiljøet på Sosialantropologisk institutt er plassert på 32. plass i verden.

Publisert 28. feb. 2018 13:58
Magali Courtade og Linn Elisabeth Olsen var i praksis hos Telenor.
Publisert 28. feb. 2018 13:57

Etter å ha prøvd seg i arbeidslivet, har studentene i antropologi fått en mye bedre forståelse av hva slags jobber de kan få når de er ferdig. – Det er inspirerende å se at antropologer gjør en rekke meningsfylte ting, sier student Aurora Brekke.

Skjermdump av artikkelen i magasinet Spondylitten.
Publisert 9. jan. 2018 12:50

Norsk revmatologisk forenings medlemsblad bruker fire sider på en artikkel om PhD-prosjektet til Jonas Kure Buer.