Publisert 19. des. 2017 09:54

"Tilhørighet er viktig for alle mennesker. Det varierer hva vi gjør for å skape det, og hvor langt vi går for å omforme omgivelsene. Sistnevnte er også et spørsmål om makt. Noen kaller seg kosmopolitter og finner seg til rette alle steder. Andre strekker seg langt for å forandre de ytre omgivelsene i sitt eget bilde. "

Under årlige festivaler i Nigeria viser de adelige frem både hestekunster og utstyr til hest og rytter. De unge prinsene anses som gamle nok til å delta når de selv kan sitte oppreist på en hest. Foto: Cecilie Baann
Publisert 24. okt. 2017 14:22

Masterstudentene forteller om sterke møter og skriver om blant annet aktiv dødshjelp i Nederland, cannabisbruk i Norge, identitet i Kirgisistan, kreftsyke barn i Ghana og religiøsitet i Chile. Reisene er en viktig del av masteroppgaven de har skrevet.