Nordisk etnografi, hvor står vi?

Nordisk Laboratorium er et verksted for å samle, spre og inspirere til videre forskning i og om Norden. 22. august 2019 inviteres det til en dag med faglige innlegg, diskusjoner og ikke minst mingling ved UiO. Dagen er gratis og åpen for alle.

 

Bildet kan inneholde: Himmel, Reise, Lykkelig, Fjell, Fjellkjede.

22. august arrangerer Nordisk Laboratorium et nettverksmøte

 

Programmet er fortsatt under utvikling, men dagen vil starte kl. 12.30 med "speed innlegg" à la pecha kucha presentasjoner á 8 min med temaet: «Hvordan bidrar jeg til å fornye og videreutvikle Nordisk etnografi». Ønsker du å presentere ditt arbeid, så send et abstrakt, max 200 ord, til t.b.broch@sai.uio.no

(se call for abstracts her)

 

Det vil så bli ca 30 min. pause før Round Table med innlegg og diskusjoner knyttet til tema: «Hvor er Nordisk etnografi på vei og hva trengs det mer forskning på?».

 

Det er et mål om at nye relasjoner og faglige samarbeid vil kunne springe ut av dette nettverksmøtet. Vi oppfordrer derfor til å dra samlet til middag som arrangeres samme kveld av Norsk Antropologisk Forening i forbindelse med deres fagdag som går av stabelen 23. August.

 

Det vil legges ut en påmeldingslink til seminaret for at vi skal kunne beregne snacks og drikkevarer, der vil dere også bli spurt om dere vil delta på NAF sin middag. Middagen vil innebære en egenandel, mens NorLab seminaret er gratis.

 

NorLab sitt arrangement vil oppdateres både her og på vår Facebook-side.

 

VELKOMMEN!

 

Publisert 23. apr. 2019 14:07 - Sist endret 14. juni 2019 19:16