Instituttseminaret SAI

Instituttseminaret SAI er en av instituttets sentrale arenaer for faglig inspirasjon, utveksling og diskusjon. Gjestene som inviteres er profilerte forskere, som arbeider med perspektiver knyttet til instituttets forskningsvirksomhet. Seminaret har en klar internasjonal profil, men det skal også gi rom for instituttets egne ansatte. Instituttseminaret bidrar til diskusjoner knyttet til aktuell forskning, og våre faglige interesseområder blir på denne måten synliggjort og delt.

Instituttseminaret går hvert semester ved SAI. Det legges opp til foredrag med påfølgende diskusjon. Arrangementet er åpent for alle, ingen påmelding er påkrevet.

Faglig ansvarlig Høsten 2022: Professor Ingjerd Hoëm

Tidligere

Image may contain: Wood, Plant, Road surface, Composite material, Grass.
Tid og sted: 25. mai 2022 14:1516:00, Gullhaug torg 1/Zoom

The Departmental Seminar Series features Elizabeth A. Davis, Associate Professor of Anthropology at Princeton University.

Image may contain: Glasses, Forehead, Glasses, Lip, Chin.
Tid og sted: 11. mai 2022 14:1516:00, Gullhaug torg 1/Zoom

The Departmental Seminar Series features Sarah Green, professor in Social and Cultural Anthropology at the University of Helsinki.

Image may contain: Glasses, Forehead, Glasses, Chin, Vision care.
Tid og sted: 6. apr. 2022 14:1516:00, Gullhaug torg 1/Zoom

The Departmental Seminar Series features John Postill, Vice-Chancellor Senior Research Fellow in the School of Media and Communications, aligned to the Global Cities Research Institute.

Image may contain: Glasses, Forehead, Nose, Glasses, Cheek.
Tid og sted: 30. mars 2022 14:1516:00, Gullhaug torg 1/Zoom

The Departmental Seminar Series features Kenneth Bo Nielsen, Associate Professor at the Department of Social Anthropology.

Image may contain: Glasses, Forehead, Glasses, Chin, Vision care.
Tid og sted: 23. mars 2022 14:1516:00, Gullhaug torg 1 meeting room 512/Zoom

The Departmental Seminar Series features May-Britt Öhmann, Researcher at the Centre for Multidisciplinary Studies on Racism at Uppsala University.

Image may contain: Glasses, Clothing, Glasses, Smile, Chin.
Tid og sted: 9. mars 2022 14:1516:00, Gullhaug torg 1/Zoom

The Departmental Seminar Series features Brit Ross Winthereik, Head of the Center for Digital Welfare at the IT University of Copenhagen.

Image may contain: Necklace, Face, Forehead, Nose, Cheek.
Tid og sted: 9. feb. 2022 14:1516:00, Gullhaug torg 1/Zoom

The Departmental Seminar Series features Tess Lea, professor at the Department of Gender and Cultural Studies at the University of Sydney

Image may contain: Person, Forehead, Face, Nose, Cheek.
Tid og sted: 26. jan. 2022 14:1516:00, Zoom

The Departmental Seminar Series features Ilana Gershon, Ruth N. Hall Professor of Anthropology at Indiana University.