Instituttseminaret SAI

Instituttseminaret SAI er en av instituttets sentrale arenaer for faglig inspirasjon, utveksling og diskusjon. Gjestene som inviteres er profilerte forskere, som arbeider med perspektiver knyttet til instituttets forskningsvirksomhet. Seminaret har en klar internasjonal profil, men det skal også gi rom for instituttets egne ansatte. Instituttseminaret bidrar til diskusjoner knyttet til aktuell forskning, og våre faglige interesseområder blir på denne måten synliggjort og delt.

Instituttseminaret går hvert semester ved SAI. Det legges opp til foredrag med påfølgende diskusjon. Arrangementet er åpent for alle, ingen påmelding er påkrevet.

Faglig ansvarlig Høsten 2021: Professor Ingjerd Hoëm

Kommende 5 dager

20 okt.
Image may contain: Person, Face, Hair, Glasses, Chin.
Tid og sted: 20. okt. 2021 14:1516:00, Meeting room 512/Zoom

The Departmental Seminar Series features Susana Narotzky, Professor of social anthropology at the university of Barcelona.

Flere kommende arrangementer

Image may contain: Person, Face, Hair, Chin, Outerwear.
Tid og sted: 27. okt. 2021 14:1516:00, TBA

The Departmental Seminar Series features Lenka Jakoubková Budilová, Social anthropologist at the Department of Ethnology, Charles University, Prague and Marek Jakoubek, Head of the Department of Ethnology, Charles University, Prague.

Image may contain: Person, Forehead, Nose, Face, Cheek.
Tid og sted: 3. nov. 2021 14:1516:00, Location TBD

The Departmental Seminar Series features Elisabeth Schober, Assistant professor at the department of social anthropology at the University of Oslo.

Image may contain: Clothing, Smile, Plant, Neck, Dress shirt.
Tid og sted: 17. nov. 2021 14:1516:00, Location TBD

The Departmental Seminar Series features Inga-Britt Krause, Consultant Systemic Psychotherapist & Training & Development Consultant at The Tavistock & Portman NHS Foundation Trust.

Tid og sted: 1. des. 2021 14:1516:00, Location TBD

The Departmental Seminar Series features Daniel M. Knight, Reader at the Department of Social anthropology at the University of St. Andrews.

Image may contain: Person, Forehead, Nose, Cheek, Smile.
Tid og sted: 15. des. 2021 14:1516:00, Location TBD

The Departmental Seminar Series features Ashley Carse, Assistant Professor at The Department of Human and Organizational Development at Vanderbilt University.