Instituttseminaret SAI

Instituttseminaret SAI er en av instituttets sentrale arenaer for faglig inspirasjon, utveksling og diskusjon. Gjestene som inviteres er profilerte forskere, som arbeider med perspektiver knyttet til instituttets forskningsvirksomhet. Seminaret har en klar internasjonal profil, men det skal også gi rom for instituttets egne ansatte. Instituttseminaret bidrar til diskusjoner knyttet til aktuell forskning, og våre faglige interesseområder blir på denne måten synliggjort og delt.

Instituttseminaret går hvert semester ved SAI. Det legges opp til foredrag med påfølgende diskusjon. Arrangementet er åpent for alle, ingen påmelding er påkrevet.

Faglig ansvarlig 2018: Professor Nefissa Naguib

Praktisk tilrettelegger: Mette K. Stenberg

Kommende 5 dager

26 sep.
Tid og sted: 26. sep. 2018 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Professor Cris Shore, Department of Anthropology, University of Auckland.

The seminar is followed by informal gathering, at which refreshments are served. All are welcome!

Flere kommende arrangementer

Tid og sted: 10. okt. 2018 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Fida Adely, Academic Director for the  Arab Studies Program, Georgetown University.

Tid og sted: 17. okt. 2018 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Kathleen Stewart, Professor of Anthropology, The University of Texas, Austin.

Tid og sted: 24. okt. 2018 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Valeria Siniscalchi, President of the European Association of Social Anthropologists (2017-19) and Full Professor at the EHESS and member of the Research Centre Norbert Elias, Marseille.

Tid og sted: 7. nov. 2018 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Jan Blommaert, Professor of Language, Culture and Globalization and Director of the Babylon Center at Tilburg University (The Netherlands).

Tid og sted: 21. nov. 2018 14:15 - 16:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Anastasia Piliavsky, Fellow and Director of Studies in Social Anthropology at Girton College, Cambridge.