Instituttseminaret SAI

Instituttseminaret SAI er en av instituttets sentrale arenaer for faglig inspirasjon, utveksling og diskusjon. Gjestene som inviteres er profilerte forskere, som arbeider med perspektiver knyttet til instituttets forskningsvirksomhet. Seminaret har en klar internasjonal profil, men det skal også gi rom for instituttets egne ansatte. Instituttseminaret bidrar til diskusjoner knyttet til aktuell forskning, og våre faglige interesseområder blir på denne måten synliggjort og delt.

Instituttseminaret går hvert semester ved SAI. Det legges opp til foredrag med påfølgende diskusjon. Arrangementet er åpent for alle, ingen påmelding er påkrevet.

Faglig ansvarlig 2019: Førsteamanuensis Theodoros Rakopoulos

Praktisk tilrettelegger: Mette K. Stenberg

Kommende arrangementer

Image may contain: Glasses, Hair.
Tid og sted: 29. jan. 2020 14:1516:00, Blindern, Eilert Sundt's house, sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Lorenzo Cañas Bottos, Professor in the Department of Social Anthropology, University of Trondheim.

The seminar is followed by informal gathering, at which refreshments are served. All are welcome!

Image may contain: Top, Hair, Chin, Facial hair, Forehead.
Tid og sted: 19. feb. 2020 14:1516:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Alex Rudi, Lecturer, Department of Social Anthropology, University of Bergen.

Image may contain: Library, Bookcase, Book, Shelving, Librarian.
Tid og sted: 4. mars 2020 14:1516:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Filippo Osella, Professor of anthropology and South Asian studies at the University of Sussex.

Image may contain: Clothing, Hair, Face, Eyebrow, Hairstyle.
Tid og sted: 18. mars 2020 14:1516:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Daze Dzenovska, Associate Professor in Anthropology of Migration at the Centre on Migration, Policy and Society, Institute of Social and Cultural Anthropology, University of Oxford.

Image may contain: Outerwear, Chin, Forehead, Portrait, Smile.
Tid og sted: 13. mai 2020 14:1516:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Ilana Gershon, Associate Professor of anthropology at Indiana University, Bloomington.