Instituttseminaret SAI

Instituttseminaret SAI er en av instituttets sentrale arenaer for faglig inspirasjon, utveksling og diskusjon. Gjestene som inviteres er profilerte forskere, som arbeider med perspektiver knyttet til instituttets forskningsvirksomhet. Seminaret har en klar internasjonal profil, men det skal også gi rom for instituttets egne ansatte. Instituttseminaret bidrar til diskusjoner knyttet til aktuell forskning, og våre faglige interesseområder blir på denne måten synliggjort og delt.

Instituttseminaret går hvert semester ved SAI. Det legges opp til foredrag med påfølgende diskusjon. Arrangementet er åpent for alle, ingen påmelding er påkrevet.

Faglig ansvarlig 2021: Professor Arnd Schneider

Kommende 5 dager

19 mai
Image may contain: Lip, Cheek, Brown, Hairstyle, Chin.
Tid og sted: 19. mai 2021 14:1516:00, Zoom

The Departmental Seminar Series features Dace Dzenovska, Associate Professor in the Anthropology of Migration at the University of Oxford.

Flere kommende arrangementer

Image may contain: Person, Hair, Nose, Lip, Cheek.
Tid: 9. juni 2021 14:1516:00

The Departmental Seminar Series features Ursula Münster, Associate Professor of environmental humanities at the University of Oslo.