Instituttseminaret SAI

Instituttseminaret SAI er en av instituttets sentrale arenaer for faglig inspirasjon, utveksling og diskusjon. Gjestene som inviteres er profilerte forskere, som arbeider med perspektiver knyttet til instituttets forskningsvirksomhet. Seminaret har en klar internasjonal profil, men det skal også gi rom for instituttets egne ansatte. Instituttseminaret bidrar til diskusjoner knyttet til aktuell forskning, og våre faglige interesseområder blir på denne måten synliggjort og delt.

Instituttseminaret går hvert semester ved SAI. Det legges opp til foredrag med påfølgende diskusjon. Arrangementet er åpent for alle, ingen påmelding er påkrevet.

Faglig ansvarlig 2021: Professor Arnd Schneider

Kommende arrangementer

Image may contain: Glasses, Clothing, Eyewear, Hair, Face.
Tid og sted: 3. feb. 2021 17:1519:00, Zoom

The Departmental Seminar Series features Tarek Elhaik, Associate Professor of Anthropology at the University of California, Davis.

Image may contain: Head, Cheek, Hairstyle, Facial hair, Collar.
Tid og sted: 10. feb. 2021 15:1517:00, Zoom

The Departmental Seminar Series features Anand Pandian, Professor of Anthropology at the John Hopkins Krieger School of Arts and Sciences.

Image may contain: Head, Lip, Cheek, Brown, Hairstyle.
Tid og sted: 10. mars 2021 14:1516:00, Zoom

The Departmental Seminar Series features Sharon Macdonald, Professor of Social Anthropology in the Institute of European Anthropology, Humboldt University of Berlin, and Tal Adler, artist and researcher at the Centre for Anthropological Research on Museums and Heritage.

Image may contain: Clothing, Eyewear, Glasses, Vision care, Jacket.
Tid og sted: 24. mars 2021 15:1517:00, Zoom

The Departmental Seminar Series features Paul Stoller, Professor of Anthropology at the Westchester University.

Image may contain: Person, Ear, Nose, Lip, Cheek.
Tid og sted: 21. apr. 2021 14:1516:00, Zoom

The Departmental Seminar Series features Casey Golomski, Associate Professor of Anthropology and Core Faculty of Women’s and Gender Studies at the University of New Hampshire.