Instituttseminaret SAI

Instituttseminaret SAI er en av instituttets sentrale arenaer for faglig inspirasjon, utveksling og diskusjon. Gjestene som inviteres er profilerte forskere, som arbeider med perspektiver knyttet til instituttets forskningsvirksomhet. Seminaret har en klar internasjonal profil, men det skal også gi rom for instituttets egne ansatte. Instituttseminaret bidrar til diskusjoner knyttet til aktuell forskning, og våre faglige interesseområder blir på denne måten synliggjort og delt.

Instituttseminaret går hvert semester ved SAI. Det legges opp til foredrag med påfølgende diskusjon. Arrangementet er åpent for alle, ingen påmelding er påkrevet.

Faglig ansvarlig 2019: Førsteamanuensis Theodoros Rakopoulos

Praktisk tilrettelegger: Mette K. Stenberg

Kommende arrangementer

Image may contain: hair, chin, glasses, facial hair, eyewear.
Tid og sted: 9. okt. 2019 14:1516:00, lindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Naor Ben-Yehoyada, Assistant Professor, Department of Anthropology, Columbia University.

The seminar is followed by informal gathering, at which refreshments are served. All are welcome!

Image may contain: hair, face, eyebrow, blond, hairstyle.
Tid og sted: 16. okt. 2019 14:1516:00, lindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Hege Høyer Leivestad, Postdoctoral fellow, Department of Social Anthropology, University of Stokholm.

Image may contain: chin, forehead, white-collar worker.
Tid og sted: 23. okt. 2019 14:0015:45, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Didier Fassin, Professor of Social Science, Institute for Advanced Study, Princeton.

Image may contain: forehead, head, chin, nose, elder.
Tid og sted: 13. nov. 2019 14:1516:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Michael Herzfeld, Ernest E. Monrad Professor of the Social Sciences, Emeritus, Department of Anthropology, Harvard.

Image may contain: spokesperson, news, businessperson.
Tid og sted: 27. nov. 2019 14:1516:00, Blindern, Eilert Sundt's house, Sixth floor meeting room

Departmental Seminar Series features Hans Steinmüller, Assistant Professor, London School of Economics and Political Science.