Tidligere

Bildet kan inneholde: person, panne, hår, ansikt, leppe.
Tid og sted: 8. juni 2021 15:3018:30, Zoom

Master Anna Zadrożna ved Sosialantropologisk institutt vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Crafting Familiarity: "Ours" from Post-Ottoman Lands, Their Migration to Turkey, and Affective Encounters with Environments and the Past

Portrett av Mikkel Vindegg
Tid og sted: 27. mai 2021 17:0020:00, Zoom

Master Mikkel Vindegg ved Sosialantropologisk institutt vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Power to the People: The energy anthropology of a Nepali town.

Bildet kan inneholde: klær, hår, panne, nese, kinn.
Tid og sted: 3. mars 2021 12:0015:00, Zoom

Master Athithan Jayapalan ved Sosialantropologisk institutt og Kulturhistorisk museum vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Constructing Dhammadipa: Cultural heritage, archaeology and Sinhala Buddhist hegemony in Sri Lanka’s Northern Province.

Bildet kan inneholde: klær, leppe, smil, kinn, frisyre.
Tid og sted: 26. feb. 2021 15:0018:00, Zoom

Master Mónica Amador Jiménez ved Sosialantropologisk institutt vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: Making Ciénaga: Amphibious Entanglements in a Body of Water in Colombia.