Presentasjon av SAIs forskning

SAIs forskere presenterer seg og sine prosjekter for studenter og andre interesserte.

Detaljert program finner du her

Kom og få inspirasjon til bacheloressay eller masteroppgave. Onsdag 16. januar fra 11.15 til 13.30 vil instituttets forskere presentere seg og sine forskningsprosjekter. Studenter som er usikre på hva de skal skrive bacheloressay om, eller om de skal ta en mastergrad i sosialantropologi, har en unik sjanse til å få mer kunnskap om mulighetene som finnes på instituttet.

Dette er også en flott mulighet for dem som allerede vet at de skal fortsette med sosialantropologi. Etter presentasjonene blir det tid til å stille spørsmål, ta en uformell prat med våre forskere og få mer informasjon om mulige prosjekter. Arrangementet avsluttes med en "speed date"-runde hvor du kan prate litt mer med de forskjellige forskerne.

Her kan du lese mer om noen av forskningstemaene.

Publisert 17. des. 2018 16:14 - Sist endret 8. jan. 2019 15:02