aktuelle stillinger

Stillingsannonse: Sommerjobb for ungdom som SoMe-ansvarlig

Har du lyst til å jobbe med sosiale medier i sommer, og samtidig bidra til å spre informasjon om spennende forskning om og til barn og ungdom? Forskningsgruppen BRAINMINT ved Psykologisk institutt ved UiO ønsker å styrke kommunikasjonen i sosiale medier for å informere og engasjere målgruppen unge i alderen 12-20 år. Vi ønsker derfor å ansette to utadvendte og initiativrike ungdommer som ønsker en litt annerledes og spennende sommerjobb med å synliggjøre og dele informasjon om studien, for eksempel i form av videoer og bilder i sosiale medier.

Arbeidsoppgaver

Du vil få være med på prosjektets ulike deler for å få innsikt i og dokumentere undersøkelsene og metodene vi bruker i forskningen. Dette innebærer blant annet hjerneavbildning ved hjelp av elektroder (EEG) og MR-skanning av hodet og kropp. Du vil også få lære om hvordan disse metodene kan brukes til å øke kunnskapen om ungdomshjernen.

En av dine viktigste arbeidsoppgaver vil være å synliggjøre prosjektet i sosiale medier og informere og engasjere målgruppen ungdom i alderen 12-20 år. For å få til dette ønsker vi at du skal bidra til å bygge en tydeligere profil i sosiale medier. Dette kan gjøres på ulike måter, og du vil ha gode muligheter til å jobbe kreativt og selvstendig. Du vil jobbe tett med forskere og studenter som er tilknyttet prosjektet, og det er viktig at du greier å planlegge og disponere tiden godt. Plattformene som hovedsakelig skal brukes er Instagram og TikTok, men det kan også være aktuelt med andre kanaler.

Kvalifikasjoner

 • 15-18 år
 • Bosatt i Oslo eller noen av nabokommunene. Arbeidssted er Psykologisk institutt, UiO, men vi ønsker at du også skal kunne være til stede på Oslo Universitetssykehus Ullevål og Rikshospitalet.
 • Opptatt av barn og unge og kommunikasjon og trender på sosiale medier
 • Erfaring med å produsere innhold for sosiale medier (for eksempel bilde, tekst, video og redigering)
 • Personlig egnethet vektlegges, og egenskaper som kreativitet og utadvendthet vil være nyttig

Personlige egenskaper

 • Er i stand til å jobbe selvstendig og kreativt
 • Er trygg foran og bak kamera, og god til å kommunisere og engasjere
 • Har en interesse for forskning på barn og unges psykiske helse, formidling og sosiale medier

Vi tilbyr

 • Gode muligheter for å påvirke arbeidsdagen og bidra med egne løsninger. Du vil ha muligheten til å jobbe selvstendig, men vil få god støtte av medlemmer av forskningsgruppen.
 • Nyttig og praktisk erfaring med å jobbe med SoMe
 • Du vil få en unik innsikt i spennende forskning og et aktivt forskningsmiljø.
 • Lønn og arbeidsvilkår i henhold til lov og avtaleverk

 

Om oss

BRAINMINT er en forskningsgruppe som forsker på psykiske lidelser i ungdomsårene. Vårt mål er å få mer kunnskap om hvilke faktorer som påvirker barn og unges psykiske helse.

For mer informasjon om prosjektet se https://www.sv.uio.no/psi/forskning/prosjekter/brainmint/

 

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidsgiver: Psykologisk institutt, Universitetet i Oslo

Stillingstittel: SoMe-ansvarlig

Ansettelsesform: Midlertidig engasjement i sommerferien 2022. Forlengelse i en mindre stilling etter ferien kan være mulig.

Stillingsprosent: 50-100% i sommerferien. Kan i noen grad tilpasses ferie og andre planer.

Antall stillinger: Inntil 2

 

Kontaktpersoner:

Rikka Kjelkenes tlf. 479 18 171 eller epost: rikkakj@uio.no

Ingvild Sandø Lofthus tlf. 480 50 838 eller epost: i.s.lofthus@psykologi.uio.no

 

Du søker ved å fylle ut dette skjemaet https://nettskjema.no/a/sommerjobb. Som en del av søknaden ønsker vi at du sender inn en video på opp til tre minutter hvor du kan fortelle om deg selv og hvordan du ønsker å bidra i stillingen. Her kan du gjerne være kreativ og bruke dine kunnskaper og referanser til sosiale trender for å presentere deg selv, din bakgrunn og hvorfor du er den beste til jobben.