Disputas: Susanne Normann

Master i Psykologi Susanne Normann vil forsvare sin avhandling for graden Ph.D:

“Wake up humanity; there is no more time”: Lived experiences and meaning-making of green colonialism in three Indigenous contexts. A decolonial approach.

Bildet kan inneholde: dame, hår, smil.

Disputas

Tid: 4. mars 2022 kl. 12.15 - 15.00

Ex auditorio-spørsmål: Det vil inviteres til ex auditorio-spørsmål for de som er tilstede under disputasen i Forsamlingssalen.

Du kan laste ned zoom eller bruke nettleseren din.
Se også informasjon om digital prøveforelesning og disputas.

Klikk her for å følge disputasen live i zoom (åpner 12:10).

Prøveforelesning

Tittel: A critical and decolonial psychological perspective on working closely with tribal and indigenous communities: What does climate psychology need to incorporate from such perspectives?

Pressemelding

Bedømmelseskomité

• Principal Lecturer Matthew Adams, PhD, School of Humanities and Applied Social Science, University of Brighton, UK.

• Forsker Snefrid Møllersen, PhD, Finnmarkssykehuset, Sámi klinihkka, Karasjok.

• Førsteamanuensis Sigrun Marie Moss, Psykologisk institutt, Universitetet i Oslo.

Leder av disputas

Disputasen ledes av Professor Rolf Reber.

Veiledere

• Professor Nora Sveaass, Psykologisk institutt, Universitetet i Oslo.
  • Professor Tanja Winther, Senter for utvikling og miljø, Universitetet i Oslo.
  • Professor Mariel Aguilar- Støen, Senter for utvikling og miljø, Universitetet i Oslo.

Psykologisk institutt

Publisert 18. feb. 2022 09:38 - Sist endret 14. mars 2022 08:49