Prisutdeling: Våg å vite 2015

Våg å vite-prisene går til fire studenter ved SV-fakultetet som har utfordret etablerte sannheter i masteroppgavene sine. Det blir taler fra universitets- og fakultetsledelsen, utdeling av 10 000 kroner til hver vinner, minikonsert, mat og drikke. 

Banner Våg å vite og SV- fakultetet

I forbindelse med feiringen av SV-fakultetets 50-årsjubileum i 2013 fikk fakultetet 200 000 kroner i gave fra universitetsledelsen. Ledelsen ved SV-fakultetet syntes den beste anvendelsen av pengene var å opprette en årlig pris Våg å vite-pris. Prisen skal gå til masterstudenter fra fire ulike fagområder ved fakultetet og deles i første omgang ut i fem år.

10 000 kroner for å våge

Prisen utdeles i år for andre gang og vinnerne får 10 000 kroner hver. Kriteriene for å vinne Våg å vite-prisen er å ha levert en  masteroppgave, som i tillegg til å ha høy faglig kvalitet også utfordrer etablerte sannheter i samfunnet.

Dette er i tråd med SV- fakultetet motto: "Våg å vite", som er hentet fra filosofen Immanuel Kant og som gikk av med seieren i SV-fakultetet mottokonkurranse i forbindelse med jubileet. Det var daværende masterstudent i sosiologi Erik F. Rasmussen, som vant mottokonkurransen under jubileet.

Program: 15.00-16.00

  • Herr Pedersen spiller
  • SV-dekan Fanny Duckert ønsker velkommen.
  • Prorektor Ragnhild Hennum holder hilsningstale fra Universitetet i Oslo
  • SV-dekan Fanny Duckert presenterer vinnerne og prorektor Ragnhild Hennum deler ut premiene.  
  • Herr Pedersen spiller

Det blir mingling, drikke og bespisning

Prisutdelingen foregår i foajeen i Eilert Sundts hus

 

Publisert 21. okt. 2015 11:00 - Sist endret 1. feb. 2018 11:06