Norges bank

Sentralbanksjef Øystein Olsen kommer tradisjonen tro til Blindern for å holde årstalen sin for studentene.

Tidligere

Bildet kan inneholde: mikrofon, podium, offentlig adresse system, talerstol, verden.
Tid og sted: 2. mars 2021 13:0014:00, Live fra aud. 1, Eilert Sundts hus

For tiende år på rad kan vi ønske sentralbanksjef Øystein Olsen velkommen til Blindern for å holde sin årstale til studentene om den økonomiske utviklingen og dine fremtidsutsikter.

Bildet kan inneholde: konvensjon, begivenhet, publikum, akademisk konferanse, publikum.
Tid og sted: 3. mars 2020 13:5016:00, Aud.1 Eilert Sundt hus

Sentralbanksjef Øystein Olsen kommer, tradisjonen tro,  til Blindern for å holde årstalen sin for studentene. Det blir også miniforedrag om pengepolitikk og klima, kåring av beste lag i studentkonkurransen og mingling.

Tid og sted: 28. feb. 2019 10:1512:00, Auditorium 1, Eilert Sundts hus

Sentralbanksjef Øystein Olsen kommer til Blindern for å holde årstalen sin for studentene. Det blir også miniforedrag om Brexit - mulige konsekvensene for Storbritannia og EU. Og mingling, mat og drikke.

Tid og sted: 28. feb. 2018 10:1512:00, Auditorium 1 Eilert Sundts hus, Blindern

Det er syvende år på rad at sentralbanksjefen kommer til Blindern for å holde en tilpasset versjon av årstalen. Studenter både fra Universitetet i Oslo (UiO), Handelshøyskolen BI, OsloMet, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) og andre institusjoner er velkomne.