Forskningsdagene - Sofie kupper Norge LIVE!

Fremtidig enehersker, Sofie Frøysaa, har med podkasten Sofie kupper Norge satt seg fore å gjøre Norge til et diktatur. Møt henne i topp hemmelig samtale med Carl Henrik Knutsen, Cathrine Thorleifsson og Sofie Høgestøl.

Kvinne  i diktatoruniform på en scene

Maktsyk: Sofie (Frøysaa) kupper Norge får hjelp av UiOs fremste forskere på demokrati, konspirasjonsteori og juss for å få igjennom sitt prosjekt. (Foto: Yngve Vogt/ UiO)

Fremtidig enehersker, Sofie Frøysaa, har med podkasten Sofie kupper Norge satt seg fore å gjøre Norge til et diktatur. Vi inviterer deg til en spørretime om demokratiet når Frøysaa denne kvelden fortsetter å grave etter kunnskap og undersøker smutthull hun kan benytte på sin vei mot maktens tinder.

Gjennom å være flue på veggen i en topphemmelig samtale med professor i statsvitenskap Carl Henrik Knutsen, forsker ved Senter for ekstremismeforskning (C-REX) Cathrine Thorleifsson, og Frøysaas høyre hånd, spinndoktor og førsteamanuensis i rettsvitenskap, Sofie Høgestøl, får du vite alt du trenger å vite og ikke vite om ulike aspekter av demokratiets nåtid og fremtid.

Du får også høre hva ekspertene selv ville gjort som diktator for en dag og hvem de ville hentet sin inspirasjon fra.

Bildet kan inneholde: person, hår, ansikt, hode, mikrofon.
Tung vitenskap: Sofie Høgestøl, Carl Henrik Knutsen og Cathrine Thorleifsson skal hjelpe diktator Sofie Frøysaa med å gjennomføre diktatorplanene. Her fra et tidligere arrangement også det med diktatoren -  fra Universitetsplassen- En ny start. (Foto: Yngve Vogt/ UiO)

Og går du rundt med egne kupp-grublerier er du hjertelig velkommen til selv å stille  ekspertene spørsmål denne kvelden.

Arrangør: Det samfunnsvitenskapelige fakultet, UiO og Universitetet i Oslo

Inngang: Gratis - påmelding - Se påmeldingslenke

Påmelding: Først til mølla!

Følg direktesendig her

Publisert 17. sep. 2021 10:02 - Sist endret 17. sep. 2021 10:02