2019

Ny ledertrio på SV? Anne julie Semb (i midten) ønsker å bli ny dekan på SV med Thore Nilssen som prodekan og Trine Waaktaar, som visedekan.(Foto: Gro Lien Garbo/ UiO)
Publisert 3. okt. 2019 10:48

Anne Julie Semb stiller som dekan og Tore Nilssen som prodekan til valget av ny ledelse på SV-fakultetet. Som visedekan har de med seg Trine Waaktaar.

Bildet kan inneholde: bygning, arkitektur, mixed-bruk, kommersiell bygning, by.
Publisert 3. okt. 2019 10:44

4. november er fristen for å foreslå hvem som skal sitte til fakultetsstyret på SV-fakultetet fra årsskiftet. Alle kategorier representanter står for valg; både fast vitenskapelige, midlertidig vitenskapelelige og teknisk administrative. Studentene velger sine egne representanter.

Bjørn Erik Rasch forran inngangen til Eilert Sundths hus
Publisert 5. sep. 2019 13:00

En dekanperiode går mot slutten og det er tid for å fremme kandidater til dekan og prodekanvervene ved SV- fakultetet for en ny fireårsperiode. Både ansatte og studenter kan foreslå kandidater.

Publisert 3. mai 2019 12:19

Masterprogrammene ved SV-fakultetet har en økning i antall søkere.

Foto: Oda Hveem
Publisert 26. apr. 2019 12:06

Over 3 600 studenter har studieprogrammer ved SV-fakultetet som sitt førstevalg. Det utgjør 3,8 søkere per studieplass, viser søkertallene til høyere utdanning. Profesjonsstudiet i psykologi er UiOs mest populære studieprogram.

Publisert 27. feb. 2019 18:09

Sosialantropologi og filosofi er de to fagene ved UiO som får høyest rangering i den såkalte QS World University Ranking på fag og fagområder, som ble offentliggjort 27. februar. Sosialantropologi er det faget ved UiO som i gjennomsnitt er høyest rangert i tidsperioden 2017-2019

Øystein Olsen på Blindern
Publisert 27. feb. 2019 13:25

- Jeg synes studentene stiller veldig gode spørsmål hvert eneste år, sier sentralbanksjef Øystein Olsen, som torsdag 28. februar, tradisjonen tro,  kommer til Universitetet i Oslo og SV-fakultetet for å holde årstalen for studentene.

Publisert 12. feb. 2019 12:36

Studentene på SV-fakultetet er godt fornøyd med studieprogrammene de går på, men savner tilbakemelding fra faglige ansatte og informasjon om karrieremuligheter. – Her har vi en jobb å gjøre, sier SV-dekan Nils-Henrik Mørch von der Fehr.