Forsvarsministeren møter studentene: Et forsvar for framtiden

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen holder en forelesning om Norges situasjon i en omskiftelig verden. Det åpnes for spørsmål og diskusjon med studentene og andre frammøtte etter forelesningen.

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen i felt

I felt og i akademia: Forsvarsminister Frank Bakke Jensen ser fram til å møte studentene og åsnakke om et forsvar rustet for framtiden. (Foto: Forsvarsdepartementet)

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen holder en forelesning om Norges situasjon i en omskiftelig verden. Han tar blant annet for seg hvilke behov Forsvaret må innfri for at vi som nasjon skal beholde vår suverenitet. Bakke-Jensen kommer også inn på hvorfor Totalforsvaret blir mer og mer viktig.

Forelesningen er en del av kurset «Politics and Strategy in the Nuclear Age» (STV4252) rettet mot masterstudenter i statsvitenskap. Førsteamanuensis Målfrid Braut Hegghammer  er faglig ansvarlig.

Andre interesserte er også velkomne til å høre forsvarsministerens forelsning.

Publisert 29. jan. 2020 17:04 - Sist endret 5. feb. 2020 13:40