Bildet kan inneholde: på dagtid, eiendom, bygning, vindu, tre.
Publisert 20. sep. 2021 14:39

Når Karen O’Brien ankommer Bilbao for å ta imot prestisjetung pris, er gatene fulle av plakater med ansiktet hennes på. Samfunnsgeografen vil bruke oppmerksomheten til å belyse samfunnsvitenskapens rolle i klimaforskning.

Bildet kan inneholde: briller, panne, briller, ansikt, hår.
Publisert 15. sep. 2021 09:57

Lars Mjøset ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi (ISS) skal holde årets Stein Rokkan Memorial Lecture ved Universitetet i Bergen: - Rokkan er aktuell fordi han tilbyr oss metoder for å overvinne det uheldige spesialiseringsmønstret som mange av dagens samfunnsforskere sliter med.

Bildet kan inneholde: sykkel, tre, hjul, kunst, dekk.
Publisert 2. sep. 2021 12:45

Kun få dager etter at utstillinga om Myanmar åpna i Torggata, blei et av bildene sensurert med spraymaling: - Det er spennende å se at utstillinga kan vekke så sterke reaksjoner, sier masterstudent ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Bildet kan inneholde: person, panne, smil, hake, skjorte.
Publisert 13. aug. 2021 14:46

Et nytt offentlig utvalg skal se på hvordan arbeidsinnvandrere kan bli bedre integrerte. Arnfinn H. Midtbøen fra Institutt for sosiologi- og samfunnsgeografi (ISS) vil lede arbeidet med å foreslå tiltak og endringer som et ledd i videreutviklinga av integreringspolitikken.