Inngangsportal og innfelt portrettbilde
Publisert 5. juli 2019 10:58

Med støtte fra det svenske prestisjeprogrammet Pro Futura Scientia får postdoktor Are Skeie Hermansen muligheten til å fordype seg ytterligere i forskning på etnisk ulikhet og integrasjon. Stipendet innebærer forskningsopphold i Sverige, internasjonalt og i Norge.

Bildet kan inneholde: mynt, penger, hud, hake, hode.
Publisert 20. juni 2019 15:03

Gullmedaljen tildeles en fremragende, yngre forsker for et vitenskapelig arbeid bedømt ved Universitetet i Oslo.

Publisert 21. mars 2019 13:57

Under seremonien i Det Norske Videnskaps-Akademis lokaler redegjorde Are Skeie Hermansen for sitt forskningsprosjekt på lønnsforskjeller og innvandring.

Are Skeie Hermansen er postdoktor ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi ved UiO. Foto:UiO
Publisert 25. feb. 2019 11:01

Vi gratulerer Are Skeie Hermansen som en av de første mottakerne av Young CAS Fellow. Stipendet gis til fremragende yngre forskere under 40 år.