Folkeavstemning om fredsavtalen i Colombia: Mer politikk enn fred?

Frokostseminar om fredsavtalen i Colombia.

Colombia country outline

Illustrasjon: Colourbox.com

Fem samfunnsforskere i Norge som har fulgt fredsprosessen presenterer avtalens innhold og diskuterer forventninger, muligheter og utfordringer for fred  i Colombia.

Kaffe og rundstykker serveres fra kl. 07:45

• «Nedlegging av våpen og ofrenes rettigheter» Jemima Garcia-Godos (Førsteamanuensis, Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi, Universitetet i Oslo)
  • «Integrert reform på landsbygda» Henrik Wiig (Forsker, Høgskolen i Oslo og Akerhus)
  • «Ressursrettigheter og utvikling etter konflikten» John McNeish (Professor, Internasjonale miljø- og utviklingsstudier/Noragric, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet)