Kommende

Bildet kan inneholde: topp, panne, hår, smil, hode.
Tid og sted: 27. mai 2022 10:3014:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Master i samfunnsforskning Nina Høy-Petersen vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Cosmopolitan racists: A dual-process model of racial attitudes in Norway and how to measure them

portrett bilde av Vegar Bjørnshagen
Tid og sted: 3. juni 2022 10:3014:00, Auditorium 3, Eilert Sundts hus

Master i sosiologi Vegar Bjørnshagen vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Unequal Access. Detecting Disability Discrimination

Bildet kan inneholde: smil, yttertøy, mennesker i naturen, erme, gatemote.
Tid og sted: 10. juni 2022 10:3014:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Master i samfunnsgeografi Synneva Geithus Laastad vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Geographies of Oil Dependency: Changing Spaces of Political Interaction over Oil in Ecuador and Peru

Tid og sted: 14. juni 2022 10:3014:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Master i sosiologi Patrick Lie Andersen vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

"Patterns of reproduction": Youth at the intersection of class, capital and context

Tidligere

Bildet kan inneholde: person, ansikt, hår, nese, kinn.
Tid og sted: 11. mars 2022 10:3014:00, Auditorium 2, Sophus Bugges hus

Master i statsvitenskap Solveig Topstad Borgen vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Segregated School Contexts, Peer Effects, and Inequalities in Education

Bildet kan inneholde: briller, briller, panne, nese, kinn.
Tid og sted: 18. feb. 2022 10:3013:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus og Zoom

Master i samfunnsgeografi Aleksander Bern vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

The socio-spatial politics of architectural competitions in urban redevelopments: Competitions in The Fjord City, Oslo

Bildet kan inneholde: halskjede, hår, smil, yttertøy, erme.
Tid og sted: 14. feb. 2022 10:3014:00, Auditorium 2, Eilert Sundts hus

Master i sosiologi Helene Figari vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Representing nature: The concept of social representations in sociological studies of conflicts over wildlife and nature

Bildet kan inneholde: person, panne, nese, hake, frisyre.
Tid og sted: 4. feb. 2022 10:3013:00, Zoom Webinar

Master i sosiologi Eivind Grip Fjær vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Party morals

Bildet kan inneholde: klær, panne, smil, kinn, hake.
Tid og sted: 28. jan. 2022 14:1517:00, Zoom Webinar

Master i utviklingsstudier Aslaug Gotehus vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor) ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi.

Agency and temporality in skilled migration: Decisions, experiences and practices of Filipino nurses in Norway and in the Philippines